TAKO boš hkrati zaužila dovolj tekočine in vitaminov (kako okuuusno!)

Vsako Cosmo dekle dobro ve, da vitamini in minerali sodijo med hranila, ki jih naše telo ne more samo proizvajati, jih pa nujno potrebuje za ohranjanje zdravja ter za normalno delovanje naših organov. 

TAKO boš hkrati zaužila dovolj tekočine in vitaminov (kako okuuusno!) (foto: Profimedia) Profimedia
8. 6. 2021 | Promocijsko sporočilo

Si vedela, da premalo zaužitih vitaminov in mineralov lahko med drugim povzroči suho in tanko kožo, akne, zmanjšano odpornost in celo oslabelost mišic? A k sreči je tukaj pijača polna mineralov in vitaminov, na katero prisegajo tudi mnoge znane osebnosti.

Preden se prepustimo dolgim in toplim poletnim nočem, nam Vitamin Well predstavlja novo poletno izdajo - Vitamin Well Recover.

Osvežujoča nizkokalorična pijača z živahnim in svežim okusom bezga in breskve je obogatena s številnimi vitamini in minerali - med drugim vsebuje tudi vitamin B12, ki zmanjšuje utrujenost in izčrpanost ter cink, ki prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema.

Pijača Vitamin Well Recover je dodatno obogatena tudi z vitaminom C, ki prispeva k normalni energetski presnovi. Napitek Recover bo odlična za potešitev žeje po dolgih nočeh, prepotenih telesnih vadbah na soncu, dolgih dnevih na plaži ali ko enostavno le potrebuješ oddih od divjega ritma.

Kateri pa je tvoj najljubši okus?

Naša slovenska športnica Maja Mihalinec Zidar pravi, da je njen favorit sicer VW Upgrade z okusom limone in kaktusa, za poletje pa je njen najljubši novi osvežilen okus Recover, ki jo navduši s kombinacijo dodanih vitaminov in mineralov, ki je zmagovalna v boju proti utrujenosti. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Mihalinec Zidar (@mmihalinec)

Foto: promocijsko gradivo