TA nezgrešljiv občutek preplavil vaše telo, ko srečate svojo SORODNO DUŠO

Ta občutek si zagotovo imela že večkrat, le vedela nisi, kaj to pomeni. 

TA nezgrešljiv občutek preplavil vaše telo, ko srečate svojo SORODNO DUŠO (foto: Profimedia) Profimedia
23. 2. 2019

Z našimi življenjskimi partnerji smo se že davno nazaj dogovorili na ravneh duš, da bomo v življenju nekaj časa (ali dlje časa) potovali skupaj - zato se med nami vzbudi neustavljiva privlačnost. Četudi se morda razumsko tega ne zavedate, lahko to v sebi čutite na intuitivni ravni, da določeno dušo poznate že od prej... 

Vaša duša, šesti čut in vesolje vedo, kdo je vaš življenjski partner, saj je celotno vesolje oblikovano v smer združenja namenjenih sorodnih duš.

Privlačnost in povezava med dvema sorodnima dušama je namreč neustavljiva.

Že vnaprej imate navezo in zavezo, v katero še morda niste vstopili.

Pri prvem spoznanju pa se vam bo zdelo, kot da to osebo poznate že od nekdaj.

Zato ne smete nikoli podcenjevati svojega notranjega občutka. Vaš šesti čut je mnogo močnejši, kot si mislite. 

Kaj pa ko privlačnost izgine?

Vse se zgodi z določenim namenom. Vesolje resnično deluje v našo dobrobit, zato nam namenja tudi težavna razmerja, da se iz njih nekaj naučimo. Prek neuspelih preteklih razmerij se učimo, kaj v partnerstvu deluje in kaj ne, učimo se, kaj nosimo v sebi, kako delujemo, čustvujemo, kako se spopadamo z različnimi težavami... 

Partnerstva se ne da izsiliti. Nikoli ne moremo napeljati druge osebe k temu, da nas ljubi.

Se zgodi, če je na mestu. Veza je osnovana na dveh posameznikih in v njej morata biti oba skupaj. Privlačnost pa lahko izgine tudi zato, ker ste se z določeno osebo oddaljili, ker vajini poti ne resonirata več skupaj, ker ste opravili svoje ali izbrali drugo pot... 

Vsa neuspela razmerja so tukaj z namenom, da se nekaj naučimo - izvemo veliko o svojih šibkih, močnih, pozitivnih in negativnih plateh osebnosti.

Ko se naučimo, kar smo se morali, gremo lahko naprej. Vsa razkritja pa nam pomagajo ustvariti bolj harmonični zakon z življenjskim partnerjem - če ga potrebujemo, seveda. 

Kako ustvariti srečno zvezo?

Če želite biti odličen partner, potem morate biti iskreni do sebe, sprejeti sebe ter sprejeti partnerja. Vsi delamo napake, vendar se od njih tudi veliko naučimo, se poberemo ter naslednjič naredimo bolje. 

Ko se sprejmemo, potem lahko začnemo resnično kreirati in živeti iz srca. Vaš partner vam bo pri tem sledil, posledično pa bo vajino razmerje bolj uspešno, saj ne bo osnovano na strahu, ampak na vajini sposobnosti, da se medsebojno dopolnjujeta ter spodbujata.

Kako pa lahko veste, da je nekdo vaš življenjski partner?

Ko spoznate vašega življenjskega partnerja, nimate več običajnih skrbi, saj tej osebi lahko popolnoma zaupate. V tej kozmični navezi je neverjetna stopnja miru in varnosti, saj je med vama srčna povezava oz. povezava, ki poteka iz srčnih čaker.

Medsebojno zaupanje ni samo površinsko, ampak je ključna sestavina vsakega uspešnega razmerja. V sebi boste lahko pomirjeni, tudi ko boste stran od te osebe, saj tudi razdalja in svoboda pri kreativnem udejstvovanju ne bo ogrozila vajine veze, namreč jo bo le okrepila. Neprestani strah je pri srčnih povezavah povsem odveč.

Celoten članek si preberi na sensa.si 

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Zares srečen postaneš, ko se odpoveš TEM 5 stvarem v življenju

Priporočamo tudi: HOROSKOP: TO so stvari, ki ti jih (glede na astrološko znamenje) drugi ZELOOO zavidajo