TA komedija ti je pisana na kožo (ne glede na to, kateremu astrološkemu znamenju pripadaš!)

Obožuješ komedije? TA te bo prepričala ...

TA komedija ti je pisana na kožo (ne glede na to, kateremu astrološkemu znamenju pripadaš!) (foto: Profimedia) Profimedia
18. 2. 2021 | Promocijsko sporočilo

Trenutna situacija nam onemogoča zabavo v živo, zato je spletna komedija prijetna in dobrodošla osvežitev karantenskih dni. Se strinjaš?
 
Na pobudo Lada Bizovičarja je SiTi Teater BTC pristopil k nastajanju prve slovenske digitalne komedije Optimisti, ki je ustvarjena prav za uprizoritve preko spleta. V njej te bosta poleg Lada v živo nasmejala tudi Janez Hočevar Rifle in Goran Hrvaćanin. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Komedija Optimisti (@optimisti.si)

Skoraj tako kot v živo!

Verjetno bi si težko zamislila tri bolj različne slovenske moške, ki (se) radi zabavajo. A točno to funkcionira! Lado, Rifle in Goran so se združili v spletni komediji, ki je navdušila že skoraj deset tisoč gospodinjstev in nasmejala gledalce od Ljubljane pa do Los Angelesa.

Naši komiki so namreč v družbi čudovitega občinstva, ki jih s pomočjo moderne tehnologije lahko spremlja v varnem zavetju domače televizije in jim s pomočjo klepeta celo usmerja. Lado je tako moral po njihovem ukazu peti opero, Rifleta so oblekli v rožnato majčko Britney Spears, največ odzivov pa je sprožilo reševanje Gojkovih ljubezenskih težav. 

Med povabljenci na slavnostno premiero so bili tudi številni znani Slovenci in Slovenke, ki so poleg vabila na dom prejeli tudi košček rdeče preproge, po kateri bi se sicer lahko sprehodili na pravem dogodku. Premiero so si med drugim ogledali tudi Borut Pahor, Ana Maria Mitić, Nika Kljun, Anže Kopitar, Gaja Prestor, Tjaša Kokalj Jerala in številni drugi.

Si želiš komedijo ogledati tudi ti? 

Svojo vstopnico si lahko zagotoviš tukaj, če si naročnica Telemacha, ki je pokrovitelj komedije, pa si lahko med srečneži, ki prejmejo popust ali celo brezplačno vstopnico!

Ob veliki prelomnici, Telemach je namreč presegel mejo 600 000 naročnikov, so v podjetju pripravili posebne ponudbe tako za obstoječe kot nove naročnike. Najbolj zveste naročnike bodo pri Telemachu namreč nagradili z brezplačnimi vstopnicami za komedijo Optimisti, preostali naročniki pa bodo prejeli kodo za popust. Brezplačne vstopnice dobi tudi prvih 300 novih naročnikov.