Svetovni dan živali v parku Tivoli

V parku Tivoli bo v nedeljo,  09. oktobra 2010, med 10. in 14. uro potekala zabava za vse ljubitelje živali in njihove ljubljenčke.

24. 9. 2010

Pedigree in Whiskas ob podpori mestne občine Ljubljana pripravljata že tradicionalno praznovanje ob Svetovnem dnevu živali.

Ob Svetovnem dnevu živali bodo za pester program poskrbeli štirinožni kosmatinci, ki bodo pokazali pasje trike in vragolije, predstavili se bodo reševalni psi ter kinološka in felinološka društva. Tudi za otroke bo poskrbljeno, saj bodo lahko ustvarjali v otroških delavnicah in uživali v presenečenjih. Ker ta dan praznujejo živali, sta Pedigree in Whiskas še posebej lepo poskrbela za vse pasje navihance in mačje lepotičke, ki se bodo lahko prijetno razvajali, igrali ali sladkali v posebej zanje pripravljenih kotičkih.

Dobrodelna nota

Tudi letos niso pozabili na dobrodelnost, pri kateri bodo lahko sodelovali vsi obiskovalci.

V sodelovanju z društvom Tristokosmatih pomočnikov bo Pedigree® zbiral sredstva za izšolanje psa pomočnika, ki bo nekomu olajšal vsakodnevne aktivnosti in mu polepšal življenje. K donaciji bodo na zabaven način, prek srečelova, lahko prispevali vsi ljubitelji živali na prireditvi.