Svetlobni efekti, glasba, akcija! Poznamo način, kako doživeti najboljšo študentsko zabavo!

Kmalu se boš vrnila v študentske klopi in za dober začetek študijskega leta bi rada pripravila nepozabno zabavo, dobrodošlico za svoje kolege in sostanovalce. Kako se je lotiti, da bo ta res presegla vsa pričakovanja?

Svetlobni efekti, glasba, akcija! Poznamo način, kako doživeti najboljšo študentsko zabavo! (foto: Samsung) Samsung
25. 9. 2023 | Promocijsko sporočilo

Najprej si odgovori na naslednja vprašanja, potem pa ... akcija!

1. Kje boš pripravila zabavo?

V študentskem domu, kjer imate skupne prostore, bo verjetno najboljše mesto za dober žur*. Lahko pa jo prirediš tudi v študentski sobi ali kar doma. 

*Pri tem bodi pozorna na red študentskih domov oziroma pravila prirejanja zabav.

2. Koga boš povabila?

Napiši seznam udeležencev in gostom pošlji izvirna vabila: dopiši verz, še bolje šalo, določi barvo oblačil oz. ''dress code'' zabave, pozovi jih, da je geslo ob vstopu na žur njihov najljubši komad, ki se bo potem seveda moral tudi zavrteti, ipd.

3. Kaj vse mora biti na nakupovalnem seznamu?

Pred nakupom vsega potrebnega za dober žur napiši predvsem natančen seznam, kaj se bo jedlo in pilo, pri tem pa ne pozabi misliti na okus vseh povabljenih – za dober žur mora biti ''na meniju'' res za vsakogar nekaj.

4. Kako boš naredila presežek oz. s čim boš postavila piko na i?
Si najprej pomislila na glasbo? Seveda, glasba je nadvse pomembna ''kulisa'' vsake dobre zabave. Če boš goste pozvala, naj vsak od njih predlaga vsaj en komad, na katerega se lahko pleše, bo zmaga že skoraj na tvoji strani. 

Za boljše vzdušje ''na plesišču'' lahko dodaš tudi barvne žarnice ali dobri stari lightshow, za tisto pravo piko na i pa boš zagotovo poskrbela s Samsung projektorjem The Freestyle 2. generacije

Ta projektor bo tvojo zabavo nemudoma dvignil na višjo raven, saj ti njegov zmogljivi vgrajeni zvočnik zagotavlja 360-stopinjski zvok, kar pomeni, da se bo glasba širila v vse smeri in vas bo dobesedno zaobjela. Obenem pa vas lahko k plesu spodbudijo videospoti, ki se bodo vrteli kar na steni vašega študentskega doma, ter fantastični svetlobni efekti, ki jih projektor zmore.

Naš namig: S projektorjem The Freestyle 2. generacije bodo še posebej zabavne karaoke, s katerimi noben žur ne more ostati dolgočasen.

Ko boste malce utrujeni utišali glasbo in bo čas za prijetne klepete, pa lahko vklopiš ambientalni način projektorja in v prostoru pričaraš razpoloženje, kakršnega želiš. Izbiraš lahko med posebno osvetlitvijo, določenim prizorom, kot je brezskrbno surfanje (za spomin na pravkar preživeto poletje), in na primer smešno fotografijo, ki bo vse prisotne v hipu spravila v smeh.

In ko bo zabave čisto zares konec, vedi, da ti bo ta projektor med študijskim letom še kako dobro služil. Ne le za prijetne filmske večere s prijatelji, potem ko si boste po opravljenih izpitih zaslužili nekaj počitka, temveč na primer tudi za projekcijo pomembne predstavitve na fakulteti ali za različne nastope.

Naj izpostavimo še te prednosti Samsung projektorja The Freestyle 2. generacije:

♥ Njegova dizajnerska 180-stopinjska oblika je kompaktna ter se prilega eni roki. Bistvo pa je, da je projektor lahek in prenosen – vzemi in nesi ga, kamorkoli želiš.

♥ Ko The Freestyle 2. generacije postaviš, kamor želiš, bo samodejno popravil poševne slike – tudi če ga postaviš na neravno podlago, kot je postelja.   

♥ Projektor lahko povežeš z zunanjo baterijo in uživaš tako v notranjih prostorih kot na prostem (le poveži The Freestyle 2. generacije z zunanjo baterijo s priloženim USB-C kablom).

♥ Na projektorju The Freestyle 2. generacije lahko preprosto predvajaš vsebino s svojega mobilnega telefona:

- za Android in iOS naprave pretakaj vsebine neposredno s telefona s SmartThings aplikacijo;

- za naprave Apple pa z AirPlay 2.

Lahko pa na The Freestyle 2. generacije zrcališ tudi vsebino svojega televizorja. 

O vseh drugih prednostih in dodanih vrednostih projektorja The Freestyle 2. generacije lahko prebereš TU.