Super huda nagradna igra

Na velika platna prihaja nova komedija Super hudo. Zgodba o dveh družbeno neprilagojenih najstnikih tik pred maturo, ki si najbolj na svetu želita končno izgubiti nedolžnost ...

11. 10. 2007

To je torej zgodba o njunih spodletelih poskusih približevanja k objektom njune naklonjenosti in zares je neverjetno, kaj vse se lahko zgodi že v eni panični noči… tisti grozni, ponižujoči noči, ki jo cenite do konca življenja. Še posebno, ker sta prijatelja, ki sta povsem odvisna drug od drugega, tik pred tem, da odideta vsak na svoj kolidž. Tako sta poleg vsega, kar se jima norega dogaja, prisiljena razmišljati tudi o kmalu ločenih življenjih ...

Nagradno vprašanje

Ustvarjalci komedij 40-letni devičnik in Napumpana obljubljajo predvsem veliko smeha, v Koloseju pa so rezervirali tudi petkrat po dva sedeža za pet tistih med vami, ki boste odgovorile na naše nagradno vprašanje:

V katerih Kolosejih po Sloveniji si lahko ogledaš film Super hudo?

... in imele nato še nekaj malega sreče pri žrebu.

Pravilen odgovor zdaj le še pošlji - skupaj s svojimi podatki (ime in priimek, naslov, telefonsko in davčno številko) - na nagrade@adriamedia.si in držimo pesti, da boš med izbranimi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri