Sugarpova v Sloveniji

Mednarodna teniška senzacija Maria Sharapova tudi v Sloveniji predstavlja igrivo linijo premium bonbonov in žvečilnih gumijev 'SUGARPOVA'.

4. 12. 2013 | Promocijsko sporočilo

Sugarpova so premium bonboni in žvečilni gumiji, ki ponazarjajo veselo, moderno in sladko plat teniške super zvezdnice Marie Sharapove. Maria je ustvarila svojo znamko vrhunskih, a cenovno dosegljivih bombonov in žvečilnih gumijev v svojem značilnem slogu. Maria, ki je že od nekdaj ljubiteljica bonbonov in je tudi sicer zelo sladkosneda, je prispevala dodano vrednost v kategoriji bonbonov in žvečilnih gumijev z nepričakovanimi in zabavnimi okusi in oblikami – s pripadajočimi  igrivimi imeni. Skupaj z dovršeno embalažo tako ponuja perfektno zunanjost kot tudi vsebino, ravno tako kot ustanoviteljica, Maria Sharapova.

Kolekcija vsebuje različne vrste bonbonov in žvečilnih gumijev. Vsakega izmed okusov ponazarja posebna oblika bonbonov in žvečilnih gumijev z imeni, ki izražajo večplastno igrivo plat ustvarjalke: chic, flirty, silly, splashy, cheeky, sassy, spooky, smitten, quirky in sporty.

»Ustvarjanje Sugarpove je bila prava zabava ob delu,« je pripomnila Sharapova.

»Moja teniška kariera in poslovne obveznosti me vodijo po celem svetu, priznam pa tudi, da sem sladkosnedka, ki ve, kaj hoče. Ko želenega priboljška nikjer nisem našla, sem se odločila, da sama ustvarim bonbon.«

O Marii Sharapovi

Maria Sharapova je v prvi vrsti teniška super zvezdnica. Kot vodilna tekmovalka svetovne teniške karavane je leta 2012 osvojila turnir French Open in postala ena izmed zgolj petih igralk, ki so v zgodovini tenisa osvojile vse štiri turnirje za Grand Slam. Maria je tudi uspešna poslovna ženska, ki razvija svojo prisotnost v mednarodnih poslovnih krogih.  Mariin poslovni imperij se širi s polno paro: Maria je obraz številnih blagovnih znamk, med katerimi so TAG Heuer, Porsche, Nike, Evian, Head in Samsung. Maria je velikan tudi na družbenih medijih z več kot 11,1 milijona Facebook oboževalci.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri