Staviti gremo, da nikoli ne bi pomislila, da lahko TUKAJ izkoristiš tudi turistične bone (SANJSKA IDEJA!)

Edinstvena namestitev v središču dogajanja bo popolna za tvoj oddih!

Staviti gremo, da nikoli ne bi pomislila, da lahko TUKAJ izkoristiš tudi turistične bone (SANJSKA IDEJA!) (foto: Profimedia) Profimedia
9. 8. 2021 | Promocijsko sporočilo

Bodi v trenutku, bodi družabna, bodi eko …

V The Fuzzy Logu te pričakuje igriva mešanica družabnega vzdušja in ekoloških inovacij, ter vrsta malenkosti, ki bodo tvoj obisk Ljubljane naredile še bolj nepozaben.

V središču dogajanja se združujejo urbani popotniki in digitalni nomadi, ki se lahko družijo na terasi s čudovitim razgledom, se razmigajo v telovadnici ali pa se pomerijo v igranju družabnih iger.

Inovativno in cenovno ugodno alternativo klasičnim hotelskim sobam najdeš le tri minute hoje stran od vsega dogajanja v Ljubljani. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Fuzzy Log (@thefuzzylog)

Čaka te okolju prijazna urbana glamping avantura z vrsto alternativnih nastanitvenih opcij, kot so sobe Cabin Logs, šotori na strehi stavbe in spalne kapsule, poleg tega pa še prostor za druženje in co-working za urbane raziskovalce z dinamičnim življenjskim stilom.

Inovativne sobe Cabin Logs so izdelane iz reciklažnih materialov, kot je topolov les, ki povečuje biotsko raznovrstnost, saj trajnostnosti v The Fuzzy Logu pripisujejo zelo velik pomen.

Pridi in spoznaj ostale urbane popotnike!

Poleg tega lahko za svojo nastanitev v centru Ljubljane unovčiš tudi turistične bone!

Več informacij o tej urbani nastanitvi najdeš na www.uhcollection.si.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Fuzzy Log (@thefuzzylog)