Srferke na poti v srferski raj z Itak VENom

Kako je pet prijateljic doživelo svoj najboljši dopust z Itak VENom.

22. 10. 2013

Pet deklet, pet srferskih desk in obilica dobre volje – vse skupaj spakirano v najbolj kulkombi na cesti – to ne more biti nič drugega kot roadtrip z Itak Venom. Na enem izmed popotovanj po svojih pravilih so za volan legendarnega kombija prijela dekleta: pet punc, prijateljic, se je odpravilo na obale Biskajskega zaliva in Portugalske, kjer so se iz kombija vrgle neposredno v valove.

Ekipa IberiaSurfin'

Dve Nini, Anja, Irena in Urška so se na pot dobro pripravile, veliko domišljije pa so pokazale že pri pakiranju. Naložiti pet desk za srfanje je izziv že, ko imamo na voljo precej večje vozilo od Itak Vena. Ekipa IberiaSurfin', kot so se punce poimenovale, je kljub temu brez večjih zapletov krenila proti zahodu. Srferska avantura jih je preko Genove in južne Francije popeljala do končnega cilja: obal Atlantika. Na poti so dekleta s prenovljenim kombijem pritegnila nemalo pozornosti,dobila pa so tudi nekaj ženitnih ponudb, in to kar med vožnjo po avtocesti.

Avanturi ni konca

Dekleta so si dala duška tudi ko niso bila za volanom. Poleg celodnevnih podvigov na valovih morja, so jim večere popestrila predvsem številna nova poznanstva. Da so dekleta res polna energije, dokazuje tudi to, da jih na njihovi avanturi niso ustavila niti poškodovan gleženj in zlomljen zob. Kljub poškodbam so punce do konca ohranile dobro voljo, domov pa so se vrnile polne nepozabnih vtisov z, po njihovih besedah, najboljšega dopusta sploh.

»Edo«, kot so dekleta sama poimenovala kombi, pa očitno ne bo imel miru. EkipaIberiaSurfin' je namreč na Facebooku napovedala, da bo fantom, ki so se v kombiju podali na četrti Itak roadtrip, postavila zasedo, kombi zaplenila in se z njim podala na novo avanturo.

Avtor: Jan Porič, Itak reporter

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri