Spremljaš blog 'Nina potuje'? TO so 3 stvari, brez katerih se Nina NIKOLI ne odpravi po svetu

Jesen je popoln čas za potovanja. Prava škoda je, če je ne izkoristimo za oddih in ponovno polnjenje rezervoarja.

Spremljaš blog 'Nina potuje'? TO so 3 stvari, brez katerih se Nina NIKOLI ne odpravi po svetu (foto: Nina potuje) Nina potuje
7. 11. 2018 | Promocijsko sporočilo

Potrebuješ navdih, kam bi se odpravila letos? Morda te bo navdihnila Nina Kogej, aktivna ljubiteljica potovanj in dogodivščin, ki svoje prigode beleži na blogu Nina potuje.

Nina obožuje raziskovanje krajev s svojo družino, pred kratkim pa so se potepali po majhni nemški regijo Hassberge.

Hassberge se nahaja znotraj Bavarske, v spodnji frankovski Nemčiji in je večinoma poznana le nemškim turistom. Sem namreč radi zahajajo zlasti zaradi nižjih cen in lokalne kulinarike. 

Kot je v svojem blogu (v celoti ga lahko prebereš TUKAJ) zapisala Nina, Hassberge po številu gradov ne zaostaja za nemškim povprečjem, njima pa so se v spomin najbolj vtisnile ruševine gradu Rotenhan, ki se nahajajo sredi gozda.

V hišici sredi gozda (v majhni vasi blizu kraja Leinach / Sulzfeld) pa sta prespala tudi Nina in njen izbranec, kot zanimivost pa je na blogu zapisala še, da se hišica nahaja znotraj prvega frankovsko-bavarskega hotela, kjer so glavna prenočišča prikolice za prevoz ovac. 

Poglej, kako je bila videti notranjost:

Ko smo Nino povprašali, katere so tiste tri stvari, brez katerih se pod nobenim pogojem ne odpravi na popotovanje, nam je odgovorila: »Fotoaparat, telefon in debetna kartica Mastercard®».

Nino zvesto spremlja priročna debetna kartica Mastercard, zaradi katere si lahko privošči vse, kar si z družino zaželijo, saj je sprejeta prav povsod, kjer so bili. Zaradi svojega mednarodnega omrežja ji debetna kartica Mastercard omogoča predvsem varno in hitro nakupovanje prek različnih kanalov, od spleta do nakupovanja prek številnih mobilnih naprav.

Uf, koliko časa je prihranila, ko je svoje oglede in prenočišča rezervirala kar z njo, medtem ko je pila kavo, obenem pa si je z enim klikom prek spleta že splanirala pot za naslednji dan … In, kar je najboljše, ves čas je imela popoln nadzor nad svojo porabo, kjerkoli in kadarkoli.

Še bolj pa je bila navdušena nad njeno hitrostjo pri plačilnem pultu, ko je lahko kartico povsem brezskrbno le prislonila in brezstično plačilo v tujini je bilo opravljeno, še preden je sploh vse pospravila v svoj popotniški nahrbtnik.

Zvesta spremljevalka debetna kartica Mastercard Nini torej omogoča, da je njen odmor res nepozaben in popolnoma brezskrben.

Debetna kartica Mastercard predstavlja popolno evolucijo v sodobnem potrošniškem svetu. Omogoča vam rešitev plačevanja z enostavnim dostopom – na vseh napravah in na vseh kanalih, tako na domačih tleh kot tudi v tujini.

Udobno in varno vas bo popeljala v povsem novo generacijo spletnega nakupovanja, sprejetosti po vsem svetu, in to s popolnim nadzorom nad vašimi financami z enostavno možnostjo plačila prek različnih mobilnih naprav.

Fotografije: Nina potuje

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri