Spoznala sva se na ona-on.com, letos se poročiva!

Prva spletna poroka v Sloveniji

Sara in Žiga, sta se pred pravljičnimi 7. leti spoznala na portalu ona-on. Sara je bila prijavljena le 14 dni, Žiga 1 mesec. Sara je pri spoznavanju potencialnih partnerjev v ospredje želela postaviti sebe kot osebo in ne videza, zato si je ustvarila profil brez fotografije. Izkazalo se je za dobro potezo, saj je kmalu spoznala Žigo, s katerim se je vse odvijalo zelo hitro in kmalu jo je povabil na tisto 'usodno' kavo.

Spoznala sva se na ona-on.com, letos se poročiva! (foto: ona-on.com) ona-on.com
7. 5. 2015 | Promocijsko sporočilo

Oba sta poslovno uspešna na svojem področju, skupaj pa sta razvila blagovno znamko MySpirit – prvo slovensko parfumarno, kjer nudita najbolj pestro paleto parfumov v Sloveniji.

22. maja se bosta poročila na Posestvu Brdo, kjer so jima pripravili intimen personificiran sprejem na Račjem otoku. Sari je na pomoč z nasveti in poročnimi trendi priskočil poročni butik Novias, kjer si je izbrala najbolj prestižno poročno obleko, poročna organizatorka Petra Starbek, iz podjetja Storija inženiring, pa jima je pomagala, da ničesar ne bo prepuščeno naključju.Za poroko sta si izbrala petek, saj si želita dahniti usodni »DA«, v intimnem vzdušju, v krogu družine in prijateljev, med katerimi je tudi Rebeka Dremelj.

Poroka bo potekala tradicionalno s civilnim obredom in zabavo v dvorani Splendens na Brdu, kjer bodo goste zabavali skupina Karneval in maskota ona-on.com, kupid Ljubo.

Katere so tiste stvari, ki jih mladoporočenca obožujeta drug pri drugem?

Za Saro so to Žigove modre oči, da je njen dober prijatelj in hkrati tudi ljubeč partner, zanj pa je ona najbolj prijazna oseba na svetu, ki ima enake vrednote in ga v vsem razume. Sta prijazna in zgovorna, zato čas v njuni družbi zelo hitro mine.

Svojo srečo še iščeš?

Ona-on.com je tukaj, da združuje, povezuje in zabava, zato se pridruži več kot 70.000 aktivnim mesečnim uporabnikom. V 14. letih smo združili že več kot 10.000 parov. Ne verjameš? Prepričaj se tukaj, kjer ona-on pari delijo svoje zgodbe z nami.

Če se nam želiš pridružiti se registriraj, za brezplačno uporabo vpiši kodo »ujemi15« in poglej kaj se skriva na drugi strani;).

Srečno!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri