Spoznaj Cosmo maturantke

Pred teboj je deset deklet, ki so prepričale strogo žirijo in si prislužile sodelovanje v nagradnem multimedijskem izzivu Cosmo matura 2010.

28. 1. 2010

Vsaka med njimi je nekaj posebnega – o tem se prepričaj tudi s klikom na zgornji navigacijski gumb Matura, ki je svoje mesto našel takoj za rubriko Astro, kjer jih boš lahko v naslednjih mesecih spremljala skozi priprave na maturo. Pred njimi je tudi kup dodatnih izzivov, zato ne pozabi navijati za svojo favoritko.

Na skupinski sliki si z leve proti desni sledijo ...

Ksenija Zupanc

Rimske Toplice

Ksenija je dokaz, da ima lahko tudi žurerka dobre ocene v šoli. V življenju bo visoko priplezala, saj trenira športno plezanje, več kot očitno pa je tudi ljubiteljica živali. “Sem ponosna lastnica mopsike, dveh muc, papagaja in hrčka.”

Irma-Samantha Martinšek

Črnomelj

Irma-Samntha je ena redkih deklet, ki jo tako in drugače zanimajo motorji. Ne samo, da na motorju uživa med vožnjo, upa si tudi umazati roke s ‘šmirom’, in kot pravi: “Rada ‘šraufam’.” In to najraje v družbi svojega fanta.

Manca Smolej

Šmartno pri Ljubljani

Manca je zgovorna tabornica, ki nadvse uživa ob gledanju prasketanja ognja in zvokih kitare. Obožuje pogovore, svoj prosti čas pa rada preživlja v naravi. “Zavzeto iščem princa. Ni nujno, da je na konju. Samo da je ... hehe.”

Rebeka Kupec

Hrastnik

Rebeka ima pozitiven pogled na življenje in vsakega problema se loti duhovito. Njen cilj je poseben, saj bi svoje življenje rada posvetila okolju. “Rada bi naredila nekaj dobrega za svet, pa čeprav se sliši utopično.”

Lucia Klasinc

Maribor

Lucia vedno išče globlji smisel za vse, kar se ji v življenju dogaja. Vedno se sprašuje, zakaj se nekaj zgodi.Odgovore išče tudi v astrologiji in numerologiji. Brez postavljanja kakršnihkoli vprašanj pa je postala prostovoljka.

Nastja Krivec

Rogoza pri Miklavžu na Dravskem polju

V Nastji se skriva umetniška duša, ki ne pozna me­ja ustvarjanja. Sama si šiva maturantsko oble­ko in izdeluje nakit. Je pa tudi navdušena bralka pustolovsko-romantičnih knjig. “Doma imam celo zbirko knjig in filmov o Harryju Potterju.”

Katarina Ribnikar

vasica Goriče blizu Kranja

Čeprav je Katarina ena najmlajših maturantk (šele julija bo postala polnoletna), je predsednica svojega razreda. Vedno je dobre volje, v njej pa se skriva duh Pike Nogavičke. “Vedno nosim dve različni nogavici.”

Tina Verbič

Veliki Gaber

Tina je posebna že na videz, saj ima naravno oranžno barvo las. Zase pravi, da je vedno nasmejana in pripravljena na nove življenjske izzive. Med zadnjimi je tudi učenje tujega jezika. “Rada bi se naučila govoriti japonsko.”

Ajda Sitar

Domžale

Ajda je po duši športnica, saj se že pet let aktivno ukvarja z atletiko. “Šport mi je poleg zdravega načina življenja pomagal pri osebni rasti, discipliniranosti in borbenosti.” Veliko je stvari, ki jih rada počne, edino zgodnjega vstajanja ne mara.

Maruša Habot

Šmarje pri Jelšah

Maruša je zaljubljena v svoje življenje. Pogosto je na morju, saj obožuje jadranje in vse, kar je povezano z njim. “Z jadranjem se ukvarjam že skoraj vse življenje, pred sedmimi leti pa sem začela tudi resno trenirati in tekmovati.”

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri