Spoznaj 6-letnega sina Slovenke, ki z Instagramom služi tisočake!

Objave na Instagramu danes nekaterim predstavljajo orodje za dober zaslužek (Kylie Jenner z eno objavo zasluži tudi milijon dolarjev) in med njimi je tudi šestletni Ryan.

Spoznaj 6-letnega sina Slovenke, ki z Instagramom služi tisočake! (foto: Instagram.com/ryansecret) Instagram.com/ryansecret
28. 6. 2018

Ryan Secret Rodrigez

Spoznaj šestletnega fanta, ki na Instagramu s svojimi sledilci (trenutno jih je že več kot 134.000!!) 'deli svoje' modne objave. Med njegovimi oboževalci je tudi Khloe Kardashian, ki je eno izmed njegovih fotografij delila na svojem Twitterju.

Njegov profil sicer ureja mama Sandra Rodrigez, ki prihaja iz Slovenije, a jo je ljubezen pred enajstimi leti vodila v Ameriko.

V intervjuju za Daily Mail je povedala, da se je vse skupaj začelo kot inspiracija za druge mame, s profilom je namreč želela pokazati, kako lahko sestaviš različne stajlinge.

Izbira oblačil

V intervjuju je povedala, da je na teden zapravila med 100 in 200 dolarji za različna oblačila. Seveda pa z vse večjim številom sledilcev narašča tudi število ponudb modnih oblikovalcev, ki želijo poslati svoja oblačila in objavo tudi plačajo.

V nedavnem intervjuju je zanesljivemu viru razkrila še, da so znamke za objavo pripravljene plačati med 200 in 1500 evri (denar gre na Ryanov varčevalni račun). Ni slabo, kajne?

Kako poteka fotografiranje?

Sandra izbere oblačila, v katerih bo Ryan poziral, med vikendom posnameta fotografije, ki so nato še rahlo obdelane in objavljene na njegov Instagram profil.

In čeprav večino časa sama izbira stajlinge, pa se tudi Ryan aktivno vključuje v proces:

"Oblačila ponavadi izbiram sama, ampak kadar sem v dilemi, kateri par čevljev izbrati ali kaj podobnega, vedno vprašam Ryana, kaj želi on. Potrditev o določenih stajlingih pa Ryan išče tudi pri očetu, saj odide do njega in ga vpraša, če je videti v redu."

Ryanov očka skrbi tudi za njegovo urejeno frizuro, zaradi katere mu pravijo tudi mali Bruno Mars.

Kaj o svoji slavi misli Ryan?

Čeprav njegove objave spremlja toliko ljudi, pa je Ryan običajen šestletnik, ki se rad vozi s kolesom, igra košarko z očetom in hodi v šolo. Obožuje tudi Supermana in z njegovim kostumom 'leti' po hiši.

Njegova mamica Sandra je nedavno dejala, da Ryan do pred kratkim sploh ni vedel, da ima Instagram.

Kaj praviš ti? Bi tudi ti na ta način poskrbela za varno finančno prihodnost svojega otroka?

Vir: Dailymail.co.uk

Foto: Instagram.comr/ryansecret

Preberi še: FOTO: Rebeka Dremelj je razkrila intimne fotografije s svoje poroke

Priporočamo tudi: Mama Luke Dončića obnorela svet in to je njenih top 6 fotk z Instagrama