Spletni portal lepih so napadli z virusom Shreka

Spletni portal BeautifulPeople.com, za katerega velja, da je pri sprejemanju novih članov nadvse diskriminatoren, saj je sprejem članstva pogojen zgolj z lepim videzom, so napadli hekerji!

21. 6. 2011

Virus Shreka - kako prikladno ime za prav ta virus :D – je omogočil številnim spletnim prosilcem, da so se na portal lepih registrirali mimo vseh dolgih in mučnih procedur ocenjevanj njihovega videza.

Ocenjujejo, da se je s pomočjo Shreka - na enega najbolj plitkih portalov na spletu, ki tudi sicer medse bojda sprejme zgolj enega na sedem lepih prosilcev - v šestih tednih uspelo vlogirati kar 30.000 ‘grdim’ nebodijihtreba.

Lastniki portala so postali sumničavi prav zaradi nenavadnega hipnega porasta članstva, med katerimi jih – še bolj sumljivo - večina očitno le ni bila povsem v skladu s pravili članstva (beri: fizično zelo privlačnih).

Rezultat?

Spletna stran BeautifulPeople.com se je 30.000 ‘Shrek’ članom, ki so jim po skrajšanem postopku odvzeli možnost biti del 700.000 lepih članov in članic z vsega sveta, tudi opravičil – če temu sploh lahko rečemo opravičilo:

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri