Spet ne veš, kaj bi za Valentinovo? Preberi, kaj imamo zate.

Ah, to Valentinovo. Nekateri pari se ga boste razveselili, drugi bi se mu izognili, samski pa nanj kar pozabili. No, morda pa te naši predlogi in nekaj zanimivosti, ki smo jih raziskali o valentinovem, prepričajo, da “ušpičiš” kaj drugačnega.

11. 2. 2019 | Promocijsko sporočilo

Na primer, podariš malce drugačno in izvirno darilo, raziščeš kakšno neodkrito mesto ljubezni (opa, zanimivo). Če pa si samska ali samski, vas na Finskem lahko čaka prijetno presenečenje...

Valentinova zanimivost št. 1

Poznaš mesta ljubezni?

Pozabi na Pariz in London. Spoznaj najbolj skrita mesta ljubezni, za katera boš morda slišala prvič: Kissing v Nemčiji, Valentin v ZDA, Galešnjak, znan kot otok zaljubljencev na Hrvaškem, pa plaža ljubimcev v Mehiki, Loveland v ZDA in Lover v Angliji. Hmmmm, gotovo so mesta polna legend o ljubezni.

Valentinova zanimivost št. 2

Najbolj izvirno in drugačno darilo ever

Valentinovo odpira tudi vprašanje “kaj podariti”. Najbolj pogosto obdarimo s kakšno čokoladico ali različnimi stvarmi v obliki srca. A letos imamo krasno idejo zate, izvirno in drugačno, ki bo rešila tvoje dileme, kaj podariti. Skoči na TO STRAN, kjer se skriva naš predlog - Mediwalk KISSES natikači, s katerimi bo tvoj korak lahkotnejši. Natikači Mediwalk so namreč anatomsko oblikovani, mehki, udobni in igrivega, atraktivnega dizajna. Model Kisses bi bil ravno pravšnji za prihajajoče valentinovo. Izjemno simpatične in stopalom prijazne natikaše Mediwalk KISSES najdeš v treh različnih barvah: beli, črni in rdeči, vsi poslikani s poljubčki. Kaj pa novosti? Te ti bodo najhitreje dostopne na njihovi Facebook strani.

Valentinova zanimivost št. 3

Rdeča vrtnica – koliko za strast, koliko za poroko?

Najbolj opevana izmed vseh vrtnic – rdeča vrtnica. A velja biti pozoren na število vrtnic, ki jih podarjaš, kajti število sporoča tvoja hrepenenja in želje. Z eno rdečo vrtnico sporočaš, da želiš hitro in strastno romanco, dve pomenita opravičilo, s šopkom 12ih prosiš za roko, s šopkom 36ih izkažeš resnično in globoko ljubezen in s 101 rdečo vrtnico izraziš najbolj noro ljubezen, ki si jo lahko zamisliš. Tudi barva vrtnice ima svoj pomen in prinaša sporočilo: rdeča vrtnica tako simbolizira strast, bela pripoveduje o čistosti in iskrenosti čustev, rumena o prijateljstvu, oranžna o poželenju in roza o zvestobi.

Valentinova zanimivost št. 4

Na Finskem so prijazni samskim

Samski za Valentinovo? Odpravi se na Finsko, kjer Valentinovo praznujejo drugače. Večji pomen namenjajo druženju in praznovanju s prijatelji. Njihov način praznovanja pa poskrbi, da nihče ne ostane sam in osamljen.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri