Sodobna ženska tudi prostovoljka!

Žensko sočutje, dobrosrčnost in visoka empatija so vrline, ki izžarevajo skozi delo prostovoljke. Samozavestna in polna izkušenj ob pomoči drugim odkriva lastne sposobnosti in talente ter opravlja spoštovano, cenjeno delo – prostovoljstvo.

1. 8. 2011

Če si tudi sama želiš utrditi podobo v očeh drugih in se preizkusiti v vlogi prostovoljke, vabljena k sodelovanju v največjem projektu te jeseni, ki bo potekal po celotni Sloveniji.

Na brezplačnih delavnicah bodo mladi prostovoljci starejšim pomagali pregnati strah pred računalnikom in internetom, ter jih seznanili z osnovami, ki jim bodo popestrile in olajšale vsakdan. Tako lahko tudi ti prispevaš k višji kakovosti življenja starejših in pridobiš nenadomestljivo praktično izkušnjo, ki te bo izpopolnila.

Na spletni strani www.simbioza.eu lahko najdeš podatke o lokacijah izobraževanj v tvojem kraju ter vse dodatne informacije.

Projekt Simbioz@ ima podporo številnih uspešnih žensk, med njimi znane slovenske igralke Ive Kranjc, ki pravi, da projekt Simbioz@ podpira »predvsem zaradi povezovanja ljudi, zaradi medgeneracijskih razlik, ki bogatijo naš družben vsakdan.«

  • Kot prostovoljka se lahko prijaviš na www.simbioza.eu, prav tako na tem spletnem mestu najdeš prijavo za babico in dedka!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri