Sodeluj v nagradni igri in skoči v argan

Verjameš v čudeže? Če še ne, potem preizkusi obnavljalno moč arganovega olja in začela boš verjeti vanje. Z malo sreče bo tvoja jesen orientalsko obarvana, saj MELVITA podarja mikavne nagrade.

Sodeluj v nagradni igri in skoči v argan (foto: Melvita) Melvita
13. 10. 2014

Arganovo drevo v Maroku častijo kot božji dar in iz njegovih plodov pridobivajo olje, ki velja za pravi lepotni eliksir. Že od nekdaj je močno priljubljeno zaradi svoje vsestranskosti, še posebej primerno pa je za nego suhe kože, saj jo uspešno obnavlja in ščiti.

Arganovo drevoArganova jedrca

Po dolgoletnem sodelovanju z berberskimi ženskami je ta negovalni čudež MELVITO tako navdušil, da je z njim zasnovala certificirano organsko kolekcijo za nego telesa L'Argan Bio. Bogate teksture z arganovim oljem kožo učinkovito obnavljajo in hranijo, njihova mikavna dišava z orientalskimi notami pa obuja nostalgične spomine na pozno poletje, ko na vrtu v senci cvetočih dreves dehtijo čudovite cvetlice ...

Prvovrstno Arganovo kremno olje za telo se hitro vpije v kožo in jo naredi čudovito mehko. Kremna tekstura, obogatena z negovalnim sončničnim oljem in zaščitnim čebeljim voskom, pomaga obnoviti hidrolipidni plašč, zato je idealna za nego izsušene in suhe kože.

Z Arganovo kremo za žametne roke, bodo tvoji dotiki še nežnejši. Nova formula, ki jo odlikuje hitro vpojna tekstura, je obogatena z obnavljalnim karitejevim maslom, negovalnim sončničnim oljem in zaščitnim čebeljim voskom. Vsebuje tudi silicijev dioksid, ki koži nemudoma podari žameten občutek.

Tvoje misli bo v Maroko odpeljal tudi Arganov oljni gel za prhanje, ki vsebuje naravne penilce iz arganovega olja in rastlinskega glicerina. Koža je po prhanju popolnoma navlažena in mikavno odišavljena.

Si pripravljena na skok v argan? Nagradno igro smo zaključili!

Odgovori na nagradno vprašanje in z nekaj sreče boš osvojila MELVITIN komplet L'Argan Bio.

  • Kakšno 'zlato' je arganovo olje?

NAMIG: pravilni odgovor se skriva tukaj.

Pravilen odgovor je seveda 'tekoče' zlato, v množici pravilnih odgovorov pa so imele največ sreče pri žrebu tri naše uporabnice:

Jasmina D. s Škofljice

Vlatka E. iz Novega mesta

Rebeka V. iz Slovenske Bistrice

Čestitamo! Najgrajenke bodite še posebej pozorne na našo e-pošto v naslednjih dneh.

Melvita - Komplet L'Argan Bio

Podarili smo 3 x KOMPLET L'ARGAN BIO: Certificirano organski Arganov oljni gel za prhanje, 250 ml in certificirano organska Arganova krema za žametne roke, 75 ml.

Melvita

  

Spletna trgovina www.melvita.si

LJUBLJANA: Stari trg 18, Citypark, Nama, Maxi

MARIBOR: Europark

Izbrana prodajna mesta Müller