Soča Reggae Riversplash

7. Soča Reggae Riversplash festival bo na Sotočju ob Tolminu potekal od 4. do 8. julija, potrjena pa je popolna lista vseh izvajalcev na glavnem odru in na odru na plaži.

2. 7. 2007

Letošnji dogodek je gotovo največji doslej, saj boš na njem lahko uživala ob glasbenikih, ki prihajajo z Jamajke, Mauritiusa, Zahodne Evrope, Slovenije, Srbije ter Bosne in Hercegovine.

Na dveh odrih

Med nastopajočimi na glavnem odru bo blestela velika zvezda reggaeja Gentleman z The Far East Bandom iz Nemčije, videla in slišala pa boš tudi druge vrhunske izvajalce: Jahcoustix & Dubious Neighbourhood, Jah Mason, Spectacular, Otentikk Street Brothers, Smoke'n'Soul in številne druge … Na odru na plaži pa bodo med številnimi tujimi in domačimi didžeji različnih zvrsti reggae glasbe vrteli Everton Blender, Earl 16 & Asher Selector, Ital Energy Sound, Raldo Asher & Asher Selector, The Boom Sound, B.R. Stylers Sound System in Earth Ground Combination.

Užitek na kvadrat!

Na letošnjem Soča Reggae Riversplash festivalu, ki poteka v prekrasnem idiličnem okolju Sotočja pri Tolminu lahko pričakuješ izvrstno koncertno in turistično ponudbo. Še en festival torej, ki bi ga lahko označila kot sproščeno uživanje v naravnih danostih okolice Tolmina ob prvovrstni reggae glasbi. Torej, pripravi se na nepozaben dogodek, ki ga ne smeš zamuditi!

Še več informacij najdeš na spletni strani www.vinylmaniarecords.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri