So tudi tvoje smuči lažje od tvoje torbice?

Elan razkriva izjemno inovacijo - najlažje ženske smuči na svetu: Delight.  

So tudi tvoje smuči lažje od tvoje torbice? (foto: Elan) Elan
3. 3. 2014

V Elanu že pet desetletij stavijo na brezkompromisne inovacije, zato njihov najnovejši pristop k ženski kolekciji smuči ni več nobeno presenečenje.

Ko so razvijali novo generacijo smuči, niso le raziskovali, kako izboljšati že obstoječe, temveč so se v prvi vrsti vprašali tudi: kako približati smučanje ženskam in katere lastnosti so zanje resnično pomembne pri smučanju.

Znotraj koncepta LightSkiing so tako razvili smuči Delight.

In kaj ti dobrega prinašajo te nove, ženske smuči?

Ne glede na to, kako dobra smučarka si, bodo smuči Delight poskrbele, da boš na belih strminah zavijala kot prava profesionalka. Primarno so namenjene lahkotnemu smučanju in osvajanju novega smučarskega znanja, vendar tudi zahtevnejših smučark ne bodo pustile ravnodušnih.

Lesena sredica daje smučem stabilnost, ki pa v kombinaciji z Elanu lastno Wavelight tehnologijo omogoča mehkejši upogib smuči in hkratno stabilnost v zavoju - tudi pri višjih hitrostih in na bolj strmih progah.

Smuči imajo tudi tako imenovan rocker profil – rahlo privzignjeno konico, ki omogoča preprost prehod v novi zavoj. Vsa tehnologija in dovršeni materiali so strnjeni v 3,5 kg na par smuči, oziroma nekaj gramov manj kot 1 kg za samo smučko, zato v Elanu radi rečejo, da Delight smuči tehtajo manj kot povprečna ženska torbica.

Lahko si torej predstavljaš, kako zlahka boš odslej te smuči prenašala naokoli, pa tudi smučala boš lahko veliko dlje, saj je prihranek energije v primerjavi s smučanjem na običajnih in torej težjih smučeh izjemen.

Letošnji modni trend je elanove Delight smuči obarval v zeleno, naslednje leto pa nas morda presenetijo še s kakšno drugo barvo. Vsako leto namreč Elan W Studio – skupina profesionalnih smučark - razvija nove in inovativne modele smuči, pri čemer nenazadnje ne pozablja niti na privlačen izgled smuči.

Preizkusi jih!

Tudi letos te vabimo, da se nam pridružiš na Cosmo ski dnevu na Krvavcu, kjer bo med drugim potekal tudi test novih Elanovih ženskih smuči, ena srečnica, ki se bo udeležila zabavne cosmo tekme, pa bo postala tudi novopečena lastnica prav takšnih, novih elanovih Delight smuči.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri