So to najbolj fotogenični kotički Slovenije? Prepričaj se sama! (5 popolnih idej za zimski izlet)

Če razmišljaš, kam bi skočila na izlet danes, jutri, ta vikend ... bo tale seznam super izhodišče za tvoje planiranje. Ne pozabi pa svojega izleta tudi ovekovečiti.

So to najbolj fotogenični kotički Slovenije? Prepričaj se sama! (5 popolnih idej za zimski izlet) (foto: Profimedia) Profimedia
14. 1. 2022 | Promocijsko sporočilo

Triglavski narodni park

Gore, jezera, slapovi in pohodniške koče so priljubljen motiv svetovnih Instagramerjev, zato se Triglavski narodni park z gotovostjo zasluži prvo mesto med najbolj fotogeničnimi kotički. 

Možnosti za instagramabilno kuliso je nešteto, samo izbrati moraš svojo najljubšo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alpine Princess (@alpine.princess)

Bled

Bled je postojanka vsakega obiskovalca - tako od blizu kot od daleč -, razgled na otok pa je eden od najpogosteje fotografiranih motivov Slovenije. 

Zakaj se ne bi ponovno zaljubila v vse lepota Bleda in svojega izleta ovekovečila kar na otočku? Ali pa nad njim ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝘓𝘈𝘒𝘌 𝘉𝘓𝘌𝘋, 𝘚𝑳𝑶𝑽𝑬𝘕𝘐𝘈 🇸🇮 (@bledlake)

Da bodo tvoje Instagram fotke popolne, ti v nadaljevanju članka predstavimo popolnega sopotnika na vseh izletih.

Logarska dolina

V njej se zbirajo ljubitelji metuljev, pa tudi slikovitih razgledov in zavidanja vrednih fotografij ... ja, tudi Logarska dolina je ena tistih destinacij, ki pogosto zasluži 'ooooh' in 'aaaaah'.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Exploring Slovenia (@exploringslovenia)

Mangartsko sedlo

Veš, kaj je najboljše? Da lahko v razgledu uživaš tudi, če nisi ravno 'v formi', saj lahko do nedaleč stran prideš kar z avtomobilom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hiša Urška (@hisaurska)

Krvavec

Razgled, razgled, razgled in še enkrat razgled. Če se vmes zgodi še sončni vzhod, je trenutek 'kot iz slike'. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žiga Škufca (@zigaskufca)

Da pa bo popolna tudi tvoja fotografija - tista, s telefonom - pa ti naše uredništvo priporoča čisto novi Samsung Galaxy S21 FE 5G, ki se ponaša z izjemnimi lastnostmi pri snemanju videev in fotografij.

To je telefon, ustvarjen, da pritegne poglede - tako kot ti. Na voljo je paleta čudovitih barv, ki te bo zagotovo navdušila. Od nežne barve sivke do klasične in nevtralne grafitne ter bele – izberi takšno, ki ustreza tvojemu stilu. 

Galaxy S21 je znan po svoji vodilni kameri v industriji, S21 FE 5G pa je opremljen z enako profesionalno nastavitvijo, ki se uporablja za zajemanje najbolj živih fotografij na svetu.

Tako amaterji kot profesionalci fotografije lahko brez težav urejajo, objavljajo in delijo vsebino.

S tem telefonom lahko sedaj izboljšaš posnetke pri šibki svetlobi in posnameš izjemno jasne fotografije tudi v najtemnejših pogojih. Ko želiš fotografirati vse prijatelje skupaj, ti S21 FE 5G s sprednjo kamero 32 MP zagotavlja najboljšo izkušnjo selfijev pri napravah Samsung doslej.

Bodi režiserka in akterka - hkrati!

Z dvojnim snemanjem boš ostala na vrhu dogajanja pred in za sabo – samo začni snemati in tvoja kamera bo posnela poglede iz obeh objektivov (sprednje in zadnje kamere) istočasno.

Nov član družine S21 ponuja najljubše funkcije serije. To so zmogljivost, profesionalna kamera, odlična povezljivost – vse skupaj pa je zapakirano v prefinjenem ikoničnem dizajnu.

Galaxy S21 FE 5G je že na voljo pri pooblaščenih mobilnih operaterjih in trgovinah, za več informacij o Galaxy S21 FE 5G pa obišči spletno stran samsung.com.