Snemali bodo novo sezono Seksa v mestu (vendar TA igralka ne želi sodelovati!) 😔

Sveta štirica v novi sezoni ne bo popolna, TA igralka namreč NE želi nadaljevanja. 🤯

Snemali bodo novo sezono Seksa v mestu (vendar TA igralka ne želi sodelovati!) 😔 (foto: Profimedia) Profimedia
28. 12. 2020

Si na Netflixu pogledala že vse serije, ki si si jih želela (pa tudi nekaj takšnih, ki si jih mimogrede odkrila)? Vemo, mi tudi. 😉

Prav zato smo se toliko bolj razveselili novice, da naj bi pod okriljem HBO Max zdaj nastala nova sezona več kot priljubljene ženske serije Seks v mestu. 

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon in Kristin Davis naj bi se vrnile v vlogi Carrie Bradshaw, Mirande Hobbes in Charlotte York-Goldenblatt, medtem ko se Kim Cattrall (aka Samantha Jones) k nadaljevanju serije ne bo vrnila. 

Meeeeeeeh!

Vrnitev serije na male zaslone pa je pred časom komentirala tudi glavna protagnostka, Sarah Jessica Parker.

Horoskop: Če bi tvoj astro znak morali opisati z ENO besedo, je to TALE

"Ne bi mu rekla ponovni zagon, rekla bi "ponovni obisk", je dejala navdušenka Manola. "Rada bi videla, kje so dekleta zdaj. Radovedna sem, od zadnjega filma se je svet spremenil." Med temami, za katere si želi, da bi se gospa Bradshaw glasno spraševala, so "tehnologija in družbeni mediji", pa tudi "spolna politika in gibanje #MeToo in Time's Up".

Candace Bushnell, ki je slavno napisala prvotno kolumno, ki je povzročila HBO-jevo dramo, se je leta 2019 odločila tudi ponovno preučiti to temo - objavila je tudi "Ali še vedno obstaja seks v mestu" o zmenkih na Manhattnu v njenih petdesetih letih.

Bo Carrie poskusila Tinder? Komaj čakamo!

Fotografije: Profimedia