Fructalov Smoothie Beauty s kolagenom za kakovosten obrok

Letošnja novost, ki jo predstavljajo iz Fructala, je Smoothie Beauty s kolagenom. Inovativen okus in svežina z dodatkom kolagena, je kot nalašč za vse tiste, ki želite kakovosten obrok na poti.

Smoothie je napitek, narejen z mešanjem 5 vrst sadja, polnega, sadnega okusa in gladke teksture. Gre za 100% dnevni obrok, saj nadomesti dnevne potrebe po sadju.

Fructalov Smoothie Beauty s kolagenom za kakovosten obrok (foto: shutterstock) shutterstock
12. 4. 2016

Smoothie je odgovor na sodoben način življenja, ko nimamo dovolj časa za uživanje svežega sadja in klasičnih obrokov, ko smo na poti in želimo del obrokov nadomestiti na čim bolj naraven in okusen način.

Svoje brbončice lahko razvajate z okusi:

• Fructal Smoothie Jagoda

• Fructal Smoothie Ananas

• Fructal Smoothie Breskev z vlakninami

• Fructal Smoothie Beauty s kolagenom

Fructal

Smoothie z okusom jagode, poleg 'rdečih' sadežev jagode, rdečega grozdja in borovnice, vsebuje še slastno banano ter jabolko. Smoothie ananas je mešanica ananasa, banan, hrušk, belega grozdja ter z dodatkom kokosovega mleka v prahu. Okus Smoothie Breskev predstavlja vir vlaknin, pripravljen pa je iz breskev, jabolk, belega grozdja, banan in marelic. Letošnja novost na trgu je Fructal Smoothie Beauty s kolagenom. Kolagen je pomembna sestavina kože in sicer predstavlja 80 % suhe mase kože, ima pa tudi številne druge funkcije v telesu. Smoothie Beauty je vir vitamina C, ki ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože.

Smoothie v porcijskem pakiranju 250 ml odlikuje priročnost, saj gre za že pripravljen obrok sadja na poti. Ko se vam preprosto zahoče okusnega sadnega obroka, popijte Smoothie.

100% SADNI OBROK

VAŠ IDEALEN OBROK SADJA NA POTI.

5 vrst sadja v enem okusu.