Skeniraj! Plačaj! In osvoji iPhone5!

Kot že sama dolgo veš, tvoj mobilnik že dolgo ni več namenjen samo telefoniranju, temveč vse bolj postaja tvoj zvesti in nepogrešljivi osebni finančni pomočnik. Kaj še čakaš! Skeniraj! Plačaj! In osvoji iPhone5!

8. 10. 2012 | Promocijsko sporočilo

Si vedela, da lahko s svojim mobitelom plačaš položnico? Da je hkrati tvoj telefon tvoja denarnica, in da lahko račun za frizerja poravnaš kar z mobilnim telefonom? Si vedela, da ti je lahko tvoj mobilnik tudi v pomoč pri varčevanju?

Skeniraj! Plačaj! In osvoji iPhone5!

mBank@Net je sodobna in napredna mobilna banka Nove KBM, ki ti nudi enostavno bančno poslovanje kar preko tvojega telefona. Da gre za resnično atraktivno brezplačno aplikacijo, dokazuje dejstvo, da jo uporablja že več kot 4.500 uporabnikov.  Ter da je aplikacija v Googlovi tržnici aplikacij (Google Play) trenutno ocenjena z oceno 4,8.

In kaj vse ponuja ta »čarobna mobilna banka«?

Če imaš odprt račun pri Novi KBM  in njihovo spletno banko Bank@Net, boš lahko uporabljala celoten nabor funkcionalnosti. Mobilna banka ti omogoča plačevanje položnic preprosto tako, da jih skeniraš. Z njo lahko tudi pregleduješ stanje na svojem bančnem računu, plačilnih karticah ali Moneti. Pregled imaš nad svojimi varčevanji.

Če si v slovenskem kraju, ki ga ne poznaš najbolje, lahko s pomočjo mobilne banke poiščeš  najbližji bankomat ali odprto bančno poslovalnico Nove KBM. Pred šopingom v tujini pa lahko preveriš tudi aktualni menjalniški tečaj. Vsem, ki pa še nimate odprtega računa pri Novi KBM, pa so na voljo naslednje funkcionalnosti: skeniranje položnic, iskanje bankomatov in poslovalnic ter preverjanje aktualnih menjalnih tečajev.

Mobilno banko mBank@Net lahko od sedaj preizkusite vse uporabnice operacijskega sistema iOS, torej uporabnice iPhonov in iPadov. Aplikacijo si lahko brezplačno preneseš na spletnem mestu mbankanet.pripravi.se, v spletni trgovini Google Play ali App store.

Ne pozabi na nagradno igro!

Do 18. novembra 2012 pa ne pozabi sodelovati v nagradni igri in z malo sreče bo tvoj novi iPhone 5 ali eden od šestih bančnih depozitov v višini 150 EUR.

Pravila nagradne igre in dodatne informacije poišči na www.pripravi.se.

Tvoj mobilnik ti lahko plača kosilo, kavo ali frizerja

In ne samo to. Moneta je edinstvena tovrstna storitev v Sloveniji, ki sta jo razvila Nova KBM in Telekom Slovenije. Plačaš lahko vožnjo z avtobusom v prestolnici, opraviš svoje vsakdanje nakupe, v času študija opraviš doplačilo študentskega obroka, napitek na avtomatu, na spletu lahko kupiš karto za koncert. Vse to že na več tisoč plačilnih mestih po Sloveniji.

Naredi prve varčevalne korake s pomočjo Varčevalnika

Te mika nakup tiste pregrešno drage torbice, ki si jo ogleduješ že dva meseca? Se vsak mesec sprašuješ kako to, da ti spet ni uspelo nič privarčevati?

Brezplačna mobilna aplikacija Varčevalnik Nove KBM ti omogoča, da določiš svoje varčevalne možnosti in cilje, na primer nakup torbice in znesek, nato pa te bo aplikacija bo usmerjala, kje in kako lahko privarčuješ in hitreje uresničiš svoje želje.

Ob vsem tem ti bo ponudila koristne nasvete, katerim manjšim razvadam bi se lahko odrekla na račun lažjega doseganja svojih ciljev. Aplikacija deluje na operacijskih sistemih iOS in Android. Na svoj mobilni telefon pa si jo lahko preneseš s spletnega mesta varcevalnik.pripravi.se ali s spletnih trgovin App Store in Google Play.