SISI znova navdušuje

Vsaka instagram uporabnica zagotovo pozna Sisi skodelice. Jutranje fotografije, ki preplavijo instagram s Sisi skodelico kave v roki so trenutno ena izmed "must have" objav na Instagramu. Verjetno tudi ti zelo dobro veš o čem govorimo.

SISI znova navdušuje (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
9. 11. 2020 | Promocijsko sporočilo

Verjetno tudi ti zelo dobro veš o čem govorimo.

Tokrat pa nas je Silvia presenetila z novostjo. Skupaj s trgovino SMILE concept store je zasnovala skodelico, ki se v omejeni količini prodaja zgolj na njihovih poličkah. 

In kot se za najbolj nasmejano trgovino v mestu spodobi je skodelica v ikonični roza barvi z napisom, ki prikliče nasmeh na obraz.

Pa vendar ne gre samo za prikupno roza barvo. Skodelica nosi tudi svojo zgodbo. Pri Smile-u pravijo, da je vsaka dama edinstvena. In vsaka svoj unikat. In prav vsem tem damam, vsem kraljicam sveta je namenjena skodelica. Ker je vsaka po svoje res "jedina kraljica"!

To je tudi razlog zakaj so se lotili sodelovanja s Silvio. Saj je tudi Silvia ena izmed takšnih navdihujočih dam. Je samosvoja, kreativna do neba in pogumna vse do Amsterdama in nazaj. Na drugem koncu sveta srčno ustvarja svojo zgodbo, ki osvaja srca. Prek svojih izdelkov daje podporo ženskam in jih spodbuja, da razprejo svoja krila.

Naj bo nova Sisi X Smile skodelica tudi tvoj dnevni opomnik, da si sama svoj unikat!  

Celotno podnudbo pa si lahko pogledaš tudi na njihovi strani TUKAJ.