Silvestrovanje študentov z AEGEE v duhu slogana I feel sLOVEenia

Društvo AEGEE-Ljubljana že trinajsto leto zapored organizira mednarodni dogodek 'Tradicionalne slovenske pijače in navade'. Tokrat bo v Slovenijo s tem namenom prišlo 46 študentov iz tujine.

7. 12. 2011

Študentje bodo tako na posebno simpatičen način spoznavali lepote naše države.

Tema letošnjega dogodka AEGEE-Ljubljana, ki bo potekal od torka, 28. 12. 2011 do nedelje, 2. 1. 2012, je ljubezen ('LOVE') in zajema še praznovanje novega leta v naši prestolnici.

Pester program bo vključeval pokušanje najbolj tradicionalnih slovenskih jedi, učenje osnov slovenskega jezika, delavnice o slovenskih pokrajinah in navadah, degustacije tipičnih slovenskih pijač ter ogled znamenitosti v Ljubljani in na Gorenjskem. Udeleženci bodo deležni kombinacije informativnih in družabnih aktivnosti, ter pestrega novoletnega programa ob praznovanju v slovenski prestolnici. Letošnji dogodek bo ponovno 'ljubezensko naravnan', s čemer želimo tudi poudariti slovenski turistični slogan I feel sLOVEenia.

Okoli 50 tujih in domačih študentov bo tako imelo možnost, da v šestih dneh dobro spozna slovensko kulturo, naše običaje in navade.

Dogodek pa bo vsem omogočil še druženje in medsebojno spoznavanje mladih iz najrazličnejših evropskih držav ter nepozabno zabavo v multikulturnem okolju.

Info

Dogodek: Tradicionane sLOVEnske pijače in navade

Kdaj in kje: Ljubljana, 28. 12. 2011 – 2. 1. 2012

Kdo so AEGEE?

'L' Association des etats generaux des etudiants de l' Europe' je največja evropska študentska organizacija, ki povezuje preko 10.000 članov iz 42 različnih evropskih držav. Je prostovoljna, neprofitna organizacija, ki ni povezana z nobeno religiozno ali politično stranko, in se opira izključno na delo izredno motiviranih prostovoljcev.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri