Silvester v znamenju uživaške Lune

Soboto in silvestrsko nedeljo bo obarvala Luna, ki se bo zadrževala v znamenju tradicionalnega in uživaškega Bika. Kot nalašč za silvestrovanja v družinskem krogu, še posebno za bogato obloženo mizo.

30. 12. 2006

Ker se Luna v znamenju Bika odlično počuti, se bo kazala v svoji najlepši luči. Vabila te bo v naravo, navduševala se boš nad umetnostjo in hlepela po najrazličnejših čutnih in čustvenih užitkih. Ker med slednje sodi tudi sla po dobri hrani in pijači, je na mestu poziv k zmernosti. Saj veš, tudi preveč dobrega lahko škodi!

Silvestrske barve

Dnevi pred silvestrom bodo kot nalašč za oblačila v pastelnih barvah, za nežno zelene modne dodatke, bolj kot sicer ti bo všeč sinje modra ali lila in naj te ne preseneti, če se boš najbolje počutila kar v najrazličnejših odtenkih zemlje, saj bodo ti izžarevali njeno toplino in primarno, zemeljsko energijo.

Hitrejši dnevi novega leta

Na ponedeljek, 1. januarja, ko se bo Luna poslovila od dobrohotnega Bika in potrkala na vrata gostobesednega Dvojčka, pa se bo naenkrat zazdelo, kot da je čas začel hitreje teči.

Besede, besede, besede

Neprestano ti bo zvonil mobilnik in številna sporočila, ki so dan pred tem zaman iskala pot do svojega naslovnika, bodo končno našla pravi telefonski predal. In seveda boš morala na vsako od njih odgovoriti. Še dobro, da Dvojčki tako radi govorijo in da si boš prav želela deliti s svetom vse, kar se ti je lepega na silvestrovo zgodilo. Nekateri pogovori bodo kratki in zgolj informativni, večina njih pa bi se znala zelo zalo zavleči …

Ohrani svoj notranji mir

Tudi v torek se bo Luna pod vplivom radovednih, a napetih Dvojčkov še vmešavala v tvoje življenje.

Verjetna so manjša nesoglasja, občutljivejše pa bi znala mučiti tudi živčnost, zaradi katere bi lahko prišlo do prebavnih motenj.

Še drugi pomembni vplivi v teh dneh

Merkur in Mars v entuziastičnem Strelcu bosta tvoje ljubezensko življenje vse te dni dobro začinila s filozofskimi razpravami in zvišano stopnjo libida.

Ker je v času takšnega gibanja Merkurja najbolj priporočljivo razširjati in poglabljati naša znanja, bi bilo naravnost idealno, če bi se s svojim najdražjim lotila študija umetnosti tantričnega ljubljenja in nato naučeno tudi praktično preizkusila!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri