Si že slišala za LEDATLON? Tole moraš prebrati, če želiš spoznati Franka Bajca

Na ALEJI SKY se bo v naslednjih nekaj tednih odvijal čisto pravi Ledatlon. Dogajanje na drsališču ALEJE bodo popestrili obiski tekmovalcev Exatlona: Pina Umek, Vanja Štembergar, Marko Knafelc, Franko Bajc in drugi.

Si že slišala za LEDATLON? Tole moraš prebrati, če želiš spoznati Franka Bajca (foto: Instagram / @franko_bajc) Instagram / @franko_bajc
26. 1. 2022 | Promocijsko sporočilo

Na malo manjši verziji poligona, kot si ga lahko videlav šovu Exatlonu, se boš lahko ob nedeljah od 12. ure dalje pomerila z Exatlonci in s tem delno izkusila, kako je bilo tekmovati na tako zahtevnem tekmovanju.

Sicer pa lahko na ALEJI SKY vse dni drsaš na 750 kvadratnih metrov velikem drsališču pod nebom s 100 metrov dolgimi ledenimi stezami, ki se raztezajo izven večnamenskega igrišča, možna pa je tudi izposoja drsalk.

Če v ALEJI opraviš nakup nad 50 evri, pa imaš pri nakupu družinske karte kar 50-odstotni popust.

Ne znaš drsati? Nič za to!

Zaradi velikega zanimanja bodo v ALEJI ponovno organizirali tudi tečaj drsanja, ki je primeren za začetnike od 4. leta dalje in tiste, ki bi radi svoje znanje obnovili.

Kako je videti drsališče, poglej v spodnjem videu:

V najboljšem novem nakupovalnem središču na svetu dajejo velik poudarek na varnosti. Ves čas skrbijo za nadpovprečne higienske in varnostne standarde. Redno se razkužujejo stične točke. Razkužilni avtomati pa se nahajajo pred nakupovalnim središčem in vsako trgovino. Najvišji higienski ukrepi so bili pred kratkim certificirani s strani inšpekcijske službe TÜV AUSTRIA.

Več informacij na aleja.si.