Si za BRUCovanje?

6. decembra se na Gospodarskem razstavišču obeta največje vseslovensko brucovanje BRUC, na katerem ne bo manjkalo druženja in dobre glasbe. 4 srečneži bodo prejeli brezplačno vstopnico …

27. 11. 2006

V treh halah Gospodarskega razstavišča se bodo 6. decembra na ločenih in vsebinsko različnih prizoriščih predstavili številni domači in tuji glasbeni izvajalci. V hali C bo potekal glasbeni program Kluba K4 z elektro ritmi, v dvoranah A in A2 pa bodo nastopili Nude, Kingston, Mi 2, Dan D, Gušti in Polona, Slon in Sadež, Kocka, Kut Gas, Avven, Tribute To Love in Turbo Angels.

Rdeča nit dogodka bo animacija brucev z nagradnimi in zabavnimi izzivi, poleg dobre glasbe pa bo na dogodku potekal izbor Bruca in Brucke leta.

Podarjamo 4 vstopnice

Če si želiš doživeti letošnje brucovanje, se lahko poteguješ za vstopnico tako, da čimprej odgovoriš na nagradno vprašanje Kdo nastopa na brucovanju Bruc06? Odgovor (dovolj bo, če napišeš enega od nastopajočih) in svoje podatke (ime, priimek, naslov in telefonsko številko) pošlji na naslov bruc06@email.si.

Nagrajenci, ki bodo v začetku naslednjega tedna objavljeni na naši spletni strani, bodo lahko vstopnice dvignili z osebnim dokumentom na dan dogodka od 19. do 21. ure na vhodu VIP.

Veliko zabave!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri