Si slišala? Sem brala na govori.se!

Danes je luč sveta ugledal nov internetni portal, kjer so svoje mesto našle zgodbe in zgodbice, pa tudi zgode in nezgode naših in tujih zvezdnikov.

16. 10. 2008

Na govori.se boš vedno med prvimi obveščena o vsem, kar se dogaja vsem, katerih ime nekaj pove - naj si bo doma ali na tujem!

Vedno prvi!

Krovni portal Nove, Lee in Story

Brskala boš lahko med raznoraznimi trači (med takšnimi, ki bi jih sicer iskala in našla v kakšni Novi, Lei ali Story, pa tudi med povsem ekskluzivnimi, ki so jih za govori.se izvohali radovedni novinarji in fotoreporterji, ki bodo ustvarjali govori.se).

Med klikanje po raznoraznih fotogalerijah boš naletela na bolj ali manj znane obraze, zvezdnike pa si boš lahko - v bolj ali manj kočljivih situacijah - ogledala tudi v videih.

Na govori.se jih bo zanimalo tudi tvoje mnenje. Tako boš svoje lahko povedala v raznih anketah in prav kmalu tudi v odprtih komentarjih. Predvsem pa boš lahko tudi sama sodelovala pri soustvarjanja portala govori.se! Te to čudi? Po principu, ki zagotovo drži, pač več ljudi več vidi in ve, predvsem pa tu in tam tudi več sliši!

Še to! Nadvse zabavno branje bodo na govori.se tudi zvezdniški blogi. Še posebno ob napovedi prvega se ti bodo usta kar sama razlezla do ušes! Svoj blog bo z nasveti za 'wannabe' zvezdnike objavljal kar ... Damjan Murko.

Citiramo: "... če želite postati zvezdniki, moji nasveti niso dovolj. Imeti morate še veliko discipline, biti nadarjeni, vztrajni, predvsem pa pametni, karizmatični in zanimivi tudi za medije. Šele potem se lahko oklenete mojih nasvetov." Samozavestno, ni kaj!

Ekskluzivno

Za Story, a tudi na govori.se!

In medtem ko boš lahko jutri v ekskluzivni zgodbi za Story - reviji, ki ji znani zaupajo več – brala o neuklonljivem duhu Jolande Čeplak, lahko že danes nekaj malega tega – za pokušino - izveš tudi na govori.se!

In kaj pravijo?

Da se svetlolasa atletinja po dobrem letu premora, razočaranj in spoznanj spet 'dviga iz pepela' kot kakšen pravi, arhetipski Feniks. Moč za vrnitev ji vliva tudi njena nova ljubezen – Andrej.

32-letna Jolanda je odločena, da se bo poskušala vrniti, a je pripravljena tudi na to, da ne bo lahko in da ji morda ne bo uspelo. »Če bo v življenju prišlo kaj drugače, bom pa počela kaj drugega, zaenkrat pa je moj glavni načrt pomagati Andreju. Meni je na njemu všeč vse. Seveda me pa kdaj tudi razjezi, predvsem, ko bi bil najraje po cele dneve na računalniku, jaz pa sem bolj za to, da se pogovarjava.«

Ne pozabi torej!

... da jutri izide Story! Izhaja vsak petek!

Pa danes? Danes pa preveri vse skupaj na govori.se!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri