Si pripravljena na zmenek na slepo?

Oz. na veliko akcije in neomejene možnosti za parčkanje! Ne skrbi, opremljena boš s kopico pripomočkov za vzpostavitev prvega stika, kupidi pa te bodo vestno in vztrajno "uparjali".

Si pripravljena na zmenek na slepo? (foto: Eduardo Svezia, Shutterstock, Chris Clinton) Eduardo Svezia, Shutterstock, Chris Clinton
5. 11. 2012 | Promocijsko sporočilo

Letos se bo že četrtič iskrilo od spoznavanja, osvajanja in zabave!

Zato poskrbi, da ne boš zamudila "Največjega zmenka na slepo v S-LOVE-niji IV"! Največja zabava za vse spoznavanja željne se bo tudi letos odvijala v Cvetličarni, v petek, 9. novembra 2012, od 21h dalje.

Čaka te bogat spoznavni program, zabavne igre, veliko smeha z Jerco in Pečom, vroči salsa animatorji, angelčki in hudički Collegium in številne nagrade sponzorjev. ;)

Seveda ne bo manjkala niti dobra plesna glasba, za katero bo poskrbel  AlexM dee jay in še mnogi drugi.

Si že slišala za gangam style? Na "največjem zmenku v Sloveniji" ti ga bomo pokazali in te parčkali ob njem! Animatorji Ona-On.com bodo poskrbeli, da nihče ne bo sedel po kotih, ampak boste prav vsi spozanli nekaj zanimivih ljudi zase!

Z nami bodo tudi mnogi samski iz sveta estrade – pridi in preveri. ;)

Da ti res ne bo dolgčas, lahko preveriš sama:

Kaj lahko storiš za večji uspeh?

Še nisi v družbi ona-on.com?

Priporočamo ti, da se brezplačno registriraš na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com, saj boš na ta način enostavneje ostala v stiku s številnimi novimi ljudmi, ki jih boš spoznala na zabavi.

Povabi prijatelje, samske in zabavanja željne in pridite skupaj na največji spoznavni dogodek v S-LOVE-niji!

Oglej si uradni napovednik in prisluhni vabilu!

Zmenek na slepo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri