Si pripravljena na hitre zmenke?

Poletje je tu in nova simpatija ne bi škodila, kajne? Se sprašuješ kje spoznati pravega zase, kje poiskati nove prijatelje za druženje, izlete, potepanja? Pripravi se na Hitre zmenke za vse generacije!

18. 6. 2012 | Promocijsko sporočilo

Hitri zmenki za vse generacije Ona-On.Com!

Največji slovenski spoznavni portal Ona-On.com z več kot 50.000 aktivnimi samskimi mesečno, v mesecu juniju prvič pripravlja Hitre zmenke za vse generacije.

V enem samem večeru boš spoznala 10 oseb nasprotnega spola primerne starosti in prav z vsakim kramljala pet minut.

Se ti zdi pet minut premalo?

Verjela ali ne, pet minut je ravno prav, da preskočijo iskrice in da ugotoviš s kom si želiš ponovno srečati!

Od tu naprej pa je vse enostavno!

Kaj te torej čaka?

Ob prihodu na hitre zmenke Ona-On.com boš postrežena s pijačo dobrodošlice in prigrizkom ob katerem najprej izmenjaš nekaj prvih besed. Prejela pa boš tudi številko mize, kjer se vsa zgodba začne.

Potem pa... Saj veš.  Ti boš ves čas sedela za isto mizo, moški pa se bodo na vsakih 5 minut presedeli k naslednji sogovornici. Po zaključku hitrega zmenka vsak par označi ali si želi izmenjati kontakte in se ponovno srečati. Le v primeru, da sta oba »za«, organizator poskrbi za izmenjavo kontaktov in jima posreduje priporočila in predloge za »tazaresni« zmenek. ;-)

Ne skrbi, vse je diskretno, enostavno in zelooo zabavno. Spoznala boš zanimive ljudi za druženje, skupne aktivnosti in prijateljevanje... Med njimi pa prav lahko najdeš nekoga zase.

Izberi svojo starostno skupino in se prijavi!

  • 20. junij (20 – 35 let) sre, ob 19h v Klubu 300 (LJ)
  • 21. junij (35 – 45 let) čet, ob 19h v Klubu 300 (LJ)
  • 22. junij (45 – 55 let) pet, ob 19h v Klubu 300 (LJ)

Prijave zbiramo do najkasneje 19. 6. 2012 na naslov: prijave@ona-on.com (navedi le kontakt in poklicali te bomo za dodatne informacije).

Si na meji starostne skupine? Pokliči na brezplačni telefon 080 64 60 in dogovorili se bomo za umestitev v pravo skupino.

Potrebuješ malce vzpodbude?

Preveri zgodbe o uspehu več kot 5.000 parov, ki so se spoznali na spletu in spoznavnih dogodkih Ona-on.com v zadnjih 10-ih letih!

Več na Ona-On.com in Klub 300.

PS: Že imaš zmenek za danes? Postrezi si: Samska dekleta ali Samski fantje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri