Si pogledala PRIJATELJE, in zdaj iščeš NOVO serijo? Glej TOLE!

Načrti za nedeljsko popoldne? Pokovka, prijateljice in akcija! 🍿

Si pogledala PRIJATELJE, in zdaj iščeš NOVO serijo? Glej TOLE! (foto: Profimedia) Profimedia
19. 1. 2020

Z novim letom iščemo tudi navdih za nove serije in zate imamo eno, ki je zagotovo ne smeš zamuditi! 

"Why Women Kill" ali "Zakaj ženske ubijajo" je ameriška uspešnica, ki je kritike pustila brez besed. Gre za črno tragi-komično nadaljevanko, ki se sočasno dogaja v treh različnih časovnih obdobjih, a vedno v enaki hiši.

V prvi epizodi tako najprej leta 1963 spoznamo tipično gospodinjo Beth Ann Stanton, ki jo igra Ginnifer Goodwin. Po smrti otroka se z možem preselita v novo hišo, od prijateljev pa Beth izve, da ima njen dragi afero z natakarico.  

S skokom v leto 1984 pristanemo pri bogatašinji Simone Grove, ki jo igra fantastična Lucy Liu. Simone s svojim možem Karlom živi v enaki hiši kot Beth Ann, prav tako pa se sooča z moževo nezvestobo, ki pa nima apetita po drugih ženskah, ampak ima veliko raje mlade moške.

Nato prispemo še v sedanjost (oz. zdaj že preteklost 😂) v leto 2019. Taylor Harding je biseksualka, odvetnica in feministka, ki ima s svojim možem Elijem odprto razmerje, a njun odnos se začne zapletati, ko v njuno življenje stopi bivša ljubimka od Taylor.

Vse tole se sliši noroooo dramatično, se strinjaš?

Vse skupaj postane še velikoooo bolj zanimivo, ko se nekatere junakinje odločijo umoriti svoje može zaradi nehvaležnosti, nezvestobe in zlorabe, ki jim jo vsakodnevno izkazujejo, hkrati pa spoznamo veliko stranskih likov, ki imajo skoraj tako zanimive zgodbe kot glavne junakinje.

Kot že omenjeno, serija je v ZDA požela velik uspeh, trenutno pa že snemajo 2 sezono. Ni pa še potrjeno, ali bodo liki ostali enaki ali se bo celotna zasedba menjala in bomo spoznali nove zgodbe prevaranih žensk.

Smo spodbudili tvojo radovednost? Ko si boš ogledala uvodnik, boš še bolj navdušena 👇:

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Ugh! Našli smo VIDEO, ki ne dela nobene usluge Harryju in Meghan (pa kako, noooo?!?)

Priporočamo tudi: Hudo! TO so PRVI znani plesalci nove sezone Zvezde plešejo