Sensation White parti v Beogradu nagrajuje z VIP tretmajem!

V soboto, 21. maja 2011, se bo vodilni globalni plesni spektakel, Sensation, ekskluzivno na prostorih bivše Jugoslavije ustavil tudi v Srbiji, točneje v beograjski Areni.

9. 5. 2011

Sensation obljublja nepozaben šov, ki so ga pomenljivo poimenovali ‘The Ocean of White’, znan tudi kot Sensation White parti.

Koncept tega edinstvenega dogodka si je pred desetletjem omislil ID&T, producent št. 1. na Nizozemskem, do dandanes pa je dogodek postal tradicionalen ter širše, celo globalno odmeven.

Prvi Sensation se je zgodil zdaj že davnega leta 2000 v Amsterdamu, danes pa ta multimedijski spektakel proda več kot 40.000 vstopnic letno. Še več. Običajno vstopnice poidejo v zgolj nekaj urah, zanje pa se zanimajo ljubitelji spektakel z vseh koncev sveta. Edinstvenost dogodka obljubljajo inovativne tehnike postavljanja odra, impresivno rokovanje s scenskimi osvetlitvami in eksplozivnimi laserskimi vložki, video projekcije in živi prenosi s kamer, pri čemer svoj mozaik k popolni vizualni senzaciji doda tudi na tisoče obiskovalcev, ki se po tradiciji enostavno morajo držati osnovnega ‘dress code’ pravila:

  • vsi so oblečeni v belo!

Vse skupaj tako rezultira v zares edinstveno atmosfero, kar je pravzaprav zaščitni znak fenomena, ki mu pravijo Sensation.

Sensation karavana prihaja v Beograd!

Deset let po premieri vrhunske plesne ekstaze, ki jo je v Amsterdamu gostila ArenA, so tudi številna druga mesta po svetu odkrivala nepozabno izkušnjo Sensationa. Dogodek so doslej uprizorili že v sedemnajstih državah po svetu, prvič nasploh pa se bo na zemljevid transa spektakla 21. maja vpisala tudi Srbija.

Beograd - v prevodu pomeni torej Belo mesto - se na dogodek pripravlja že mesece. Še več. Prihajajoči dogodek, ki bo v beograjsko Areno zvabil navdušence od blizu in daleč, bo dve Sensation spektakla željno Cosmo navdušenko (ali navdušenca) osrečil s prav posebnim VIP tretmajem za dve osebi!

Nagradni izziv!

Sensation White parti z VIP tretmajem za dva!

Nagrajenka ali nagrajenec bosta s svojim prijateljem ali prijateljico do Beograda sicer morala pripotovati na lastne stroške, zato pa jima VIP tretma v Beogradu namenja:

  • VIP akreditacija, ki daje status posebnega gosta. Gosta, ki se mu odpirajo posebna, zasebna vrata v Areno, skrb osebja, garderoba in podobne specialne ugodnosti,
  • VIP loža alias SKYBOX, ki se nahaja v tretjem nivoju beograjske arene in se prav tako ponaša s posebne vrste prednostmi (zasebne toalete, salon, udobni fotelji, garderoba, barski stoli in monitorji).
  • VIP catering: pripadata jima po dve steklenici Moët & Chandon Champagne / Heineken pivo / Red Bull / steklenica Jaegermeistra / vodke / viskija / bezalkoholne pijače in, seveda, vrhunske storitve najboljših mojstrov mešanja koktajlov,
  • VIP presenečenja: nekaj malega kraljevskega tretmaja, ki ga bosta deležna nagrajenec ali nagrajenka in njun povabljenec, se bo razkrilo na kraju samem.

Te zanima?

Če bi se rada potegovala za VIP Sensation tretma v Beogradu, odgovori na naslednje nagradno vprašanje:

  • V kateri od belih oblek, ki jih najdeš v naši tokratni zvezdniški fotogaleriji v belem, bi (če bi lahko izbirala) najraje šla na Sensation White parti v Beograd? In zakaj ravno tista? Ter alternativno vprašanje (da ne bomo diskriminirali Cosmo fantov): Katero od belih oblek iz zvezdniške fotogalerije bi priporočili za 'dress code' svoji spremljevalki na Sensation White partiju? In zakaj ravno to?

Svoj odgovor nam pošlji na nagrade@adriamedia.si (v naslov zapiši: Sensation White parti). Pripiši se svoje osebne podatke. Žreb bomo opravili v roku enega tedna.