Še preden zapade sneg …

… in se odločiš za nakup novih smuči, ne pozabi na Karving magazin. Tudi letos je izšel! Še zanimivejši, še obsežnejši in s še več nasveti.

29. 10. 2008

Tako kot prejšnja leta boš tudi letos v njem našla velike teste smuči.

Tokrat je bil izbor testov še večji! K štirim razredom (slalom, 70 mm/170 cm, lady in novosti sezone) smo priključili še petega, v katerem boš lahko prebrala tudi vse o smučeh, ki so namenjene zabavi v parkih (twintip).

Izberi med 63. pari smuči

Ker se je tako vsega skupaj nabralo za več kot 60 parov smuči, smo k testiranju smuči na pomoč poklicali številčno ekipo izkušenih smučarjev.

Kako izkušenih? Hja, samih najboljših, seveda! Poleg demonstratorjev so se karving testiranj udeležili tudi Urška Hrovat, Jure Košir, Rene Mlekuž, Matjaž Vrhovnik, Avstrijec Christian Mayer, pa tudi legendarna Pavel Grašič (trener) in Slavo Mulej (serviser) in še bi lahko naštevali.

Prepričaj se kar sama!

Sicer pa: Ogledaš si lahko video dejanskega testiranja smuči, potem pa še prelistaš revijo in se o povedanem prepričaš kar sama.

Karving magazin je ali pa še bo izšel kot priloga k revijam Men's Health (30. 10.), Cosmopolitan (30. 10.), Avto magazin (6. 11.), Playboy (14. 11.) in Elle (14. 11.)!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri