Še pred koncem leta korak naprej – delavnice v decembru

Bliža se mesec, ko delamo zaobljube in sklepe, kaj vse bomo delali v novem letu drugače: kako se boš začela zdravo prehranjevati, se vpisala na pilates, se več posvečala svojim bližnjim, se vpisala na tečaj slikanja, vsak mesec prebrala vsaj eno poučno knjigo ... skratka vse svoje želje boš izpolnila takrat ... enkrat.

25. 11. 2014

Zakaj bi čakala, ko pa lahko proti spremembi stopiš že danes?

V decembru te čakata dve delavnici, ki ti bosta pomagali, da narediš nekaj lepega zase – da začneš spreminjati sebe in s tem svoje življenje na sobotni delavnici Kako spremeniti svoje življenje, ki bo potekala 29. 11.2014 od 10. ure do 14. ure in delavnica za vse tiste, ki ste samske in si želite v novo leto vstopiti z jasno sliko, kako priti do kakovostnega partnerstva na delavnici za samske Priprava na partnerstvo – začnemo 1. 12. 2014 ob 18.uri.

Prva delavnica ti bo dala osnovne usmeritve, kako spremeniti sebe ter odkriti in pokazati svetu to, kar si v resnici, kako premagati strah in narediti ta pogumni korak v novo življenje.

Na delavnici za samske pa se bomo učili, kako postaviti temelje za kakovostno partnerstvo, nato pa bomo to tudi vadili – novo znanje boš lahko kar takoj preizkusila v praksi na različnih druženjih. Vpis v skupino poteka do 30. 11. 2014.

Več o vsebini obeh delavnic najdeš tukaj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri