Še je čas, da postaneš nova Antonella

Trenutno najbolj vroč nagradni izziv se kiti z glavno nagrado v obliki nove Ford Fieste za 6 mesecev in to v najbolj vroči Hot magenta barvi!

4. 5. 2009

Drugouvrščena naj bi takšno Fiesto vozila en vikend, tretjeuvrščeno pa bodo potolažili s setom za avto v trendy torbici.

In zato nas vse skupaj tako zelo čudi. Tako super nagrade, pa tako zmeden odziv.

In ne, to res ni hec!

Res smo zmedeni ...

Vaših predstavitev in fotografij je prišlo za zares zajetno število, na naše začudenje pa bi večino njih zlahka ocenili kot neustrezne. Nekatere ne razumejo poanto izziva, druge pozabljajo na modni dodatek v barvi Hot magente, spet tretje ...

Možnost, da je ena od prvih treh nagrad – in vsaka od njih je po svoje dovolj mikavna – lahko tvoja, je torej precejšnja.

Postani nova Antonella

Zanimivo, da v dotičnem nagradnem izzivu od tebe pravzaprav ne zahtevamo čisto nič strašnega in še manj zahtevnega. Takšne nagradne izzive smo na cosmu že imeli, pa so bili vaši odzivi primerno usklajeni z izzivom.

Pa ponovimo za tiste, ki se morda še opogumijo, in seveda tiste, ki si kot pravi ‘kampanjci’ domišljajo, da je časa vendar še dovoooolj ...

In se predstavi

Z besedo in fotko

Do najkasneje 10. maja se spravi za računalnik in spiši:

  • kratko predstavitev (kdo si in kaj počneš v življenju, kakšen je tvoj življenjski cilj, hobiji in hrepenenja, pa tudi kakšen je tvoj odnos do sodobnih tehnologij in modnih trendov, ne pozabi za konec namigniti tudi, kako dobro bi tvoj ‘življenjski moto’ okronala čisto nova Ford Fiesta Hot Magenta – pa četudi le za vikend ali celega pol leta),
  • in priloži fotografijo, na kateri poziraš v stilizirani verziji same sebe: Pomisli, če bi ti uspel veliki met, in bi dobila ključe od tega čudovitega jeklenega konjička, kaj bi oblekla in kako bi se naličila za čisto prvo probno vožnjo z njim po mestu (namig: bodi oblečena v svoje najbolj trendi cunjice in izzivu primerno uporabi vsaj za vzorec Hot magenta barve!).
antonella@adriamedia.si