Še en lepotni izbor? Tokrat 'Miss Mafia' ;)

V poplavi raznoraznih lepotnih izzivov bi si človek mislili, da še enega novega niti opazili ne bi. No, če ta ne bi iskal ravno: Mis mafije!

13. 9. 2010

Na Madžarskem so si omislili čisto nov lepotni izbor, ki je namenjen zgolj dekletom s kriminalno kartoteko.

Brez dokazov ni šlo!

Tekmovalke so lahko objavile svojo fotografijo na spletni strani lepotnega izbora le, če so pred tem oddale tudi fotografijo, ki je nastala ob aretaciji. Vse ostale vitalne statistike o obsodbi in času trajanja zaporne kazni pa naj so nato poslale še žiriji v Budimpešto.

Ena od finalistk, ki se je na spletni strani predstavila kot Ana, je povedala:

"Prijatelji so me že večkrat bodrili, naj se prijavim na lepotne natečaje, žal pa me je doslej ovirala ravno moja preteklost."

Na vseh ostalih lepotnih tekmovanjih namreč velja pravilo, da se lahko prijavljajo le dekleta, ki so bila dotlej nekaznovana.

Tatice, prevarantke in roparke

Zmagovalka nenavadnega izbora bo poleg krone in naziva Miss Mafije dobila v trajno last tudi avto in stanovanje v Budimpešti. Finale lepotnega izbora pa se bo odigral v baru, ki je bil nekoč že žrtev bombnega napada s strani kriminalnih združb.

Organizatorji pravijo, da je bil odziv izjemen, med kandidatkami pa so se znašle tatice, prevarantke, članice različnih tolp in bančne roparke.

Noč finalnega izbora bo vsekakor zanimiva ;)