Samo SLEDI tem NAVODILOM in si zagotovi najbolj vroče in vznemirljivo poletje do zdaj!

Pričakovanja o vročem seksu so med poletnimi meseci na višku. Sledi našim korakom in zagotavljamo ti vročo in vznemirljivo sezono! ;)

Samo SLEDI tem NAVODILOM in si zagotovi najbolj vroče in vznemirljivo poletje do zdaj! (foto: Getty Images) Getty Images
1. 8. 2017

1. Zapeljuj kot profesionalka

Z uporabo sproščenih in samozavestnih tem za prve pogovore ti bo uspelo uloviti tudi najbolj vroče tipčke na tipičnih družbenih destinacijah.

2. Sta povabljena na poroko?

Brez strahu ga lahko povlečeš na plesišče z izgovorom, da se vrti tvoja najljubša pesem, ki je nikakor ne smeš zamuditi.

Lahko pa pristopiš do njega s preprostim vprašanjem, kako sta se z ženinom spoznala. Bratranec, nekdanji sošolec, sodelavec? Nedolžno vprašanje, ki mu ne bo takoj razkrilo tvoje ne tako nedolžne želje – zlesti mu v hlače.

3. Zabava ob jezeru ali na bazenu

Fant, ki poleg tebe lebdi na vodi, je še privlačnejši od Zaca Efrona, za njegovo pozornost pa boš potrebovala samozavest. In nikakor ne začni kričati zaradi curka vode, medtem ko ležiš na napihljivem samorogu!

Tvoja poteza: Zaplavaj proti njemu in pohvali njegove kopalke ter ga vprašaj, kje jih je kupil. Če imata oba s seboj svoje prijatelje, ga izzovi na bitko parov – saj veš, ko dekleti sedita na ramenih fantov in tekmujeta v moči.

4. Koncert na prostem

Opaziš luštnega fanta, ki nosi majico koncerta, ki si se ga pred petimi leti udeležila tudi sama. Glede na to, da si delita zanimanje za isto glasbo, so možnosti, da se ujameta, na vajini strani.

Tvoja poteza: Vprašaj ga, ali ve, kdaj bo nastopila tvoja najljubša skupina … Če ga opaziš šele sredi koncerta, ga vprašaj kaj o glasbeniku, ne glede na to, da odgovor najverjetneje že poznaš. Lahko pa preprosto izraziš občudovanje, ki ga imaš do bobnarjevega igranja.

5. Dan v parku

Skupina fantov je pravkar začela igrati nogomet in ti želiš ogovoriti seksi tipčka v rdečih kopačkah.

Tvoja poteza: Ko žoga prileti v tvojo smer, mu jo brcni nazaj s šalo, ali vedno strelja v 'pravo smer'. S šalo in dokazom o atletskih sposobnostih boš zagotovo dobila njegovo pozornost. Še bolje bo, če ga vprašaš, ali se jim lahko pridružiš pri naslednji igri.

6. Sadna poslastica za pospeševanje libida

Lubenica v sebi skriva majhen odmerek naravne viagre. Vsebuje citrulin – aminokislino, ki povečuje dušikov monoksid v telesu in povzroča sproščanje krvnih žil ter spodbuja krvni pretok oziroma povedano preprosto poskrbi za boljšo erekcijo.

Amy Reiley, avtorica knjige Fork me, Spoon me, priporoča kombinacijo lubenice s sestavinami za pospeševanje libida.

Ljubezen

7. Na mivki

Poišči odročno plažo, usedi se mu v naročje in ga zajahaj v ritmu, ki si ga zaželiš. Še boljše? Enak položaj, le da uporabita ležalnik in tako preprečita, da mivka spolzi v nezaželene predele.

Varnostno opozorilo: Pesek lahko v intimnih predelih povzroči odrgnine in vnetja. Preden se lotita zadeve, položita brisačo ali odejo, na kateri želita opraviti akcijo. Na koncu se umijta z vodo, da odstranita vso mivko.

8. V vodi

Medtem ko on stoji v pokončni drži se mu z nogami ovij okrog bokov. Zaradi vode se boš počutila breztežno, medtem ko bo on opravljal svojo nalogo v ritmu valov.

Z uporabo silikonskega lubrikanta boš tudi pod vodo dlje časa ostala vlažna.

Varnostno opozorilo: Kemikalije v bazenu in v masažni kadi lahko poškodujejo kondom, zato se raje odloči za seks v slani vodi.

9. Pod soncem

Ko se s svojim dragim odpravljata v park ali na plažo, vzemi s seboj zmrznjeno grozdje. Med poljubljanjem vzemi zmrznjeno jagodo v usta in jo zadrži med ustnicami, z jagodo se sprehodi po njegovem vratu in telesu, kot da bi to storila z jezikom.

10. Se zadržujeta v zasebnem lokalu?

Spravi ga v položaj žličke in potegni svoj bikini na stran, naj si te vzame od zadaj. Seveda ne pozabi z brisačo zakriti vajinega početja.

11. Opekline na ritki niso niti malo zabavne!

Preden se izpostaviš soncu, poskrbi, da bodo predeli, ki jih navadno ne izpostavljaš soncu, skrbno namazani s sončno kremo. Iztisni nekaj sončne kreme na dlan.

Z izmenjavo hitrih in počasnih gibov jo nanesi na njegov hrbet. Začni na desni strani hrbta in se pomikaj proti ramenom ter končaj na desni roki. Ponovi postop na levi strani.

S krožnimi gibi v smeri urinega kazalca nanesi kremo še na njegove prsi in trebuh. Za večjo intenzivnost vzpostavi nagajiv očesni stik. Če se boš čutila naraščanje v njegovem osrednjem predelu, si odlično opravila svoje delo.

In zdaj? – Si na vrsti TI!

12. NE SPREGLEJ tudi SEKS položaja poletja, ki bo zarosil okna!

Na uredništvu Cosmopolitana smo ga poimenovali 'poletni hit'. Iz misijonarca (glavo imej na robu postelje) nasloni noge na njegova ramena in dvigni medenico. Naj te podpira v bokih, medtem ko spustiš roke in glavo čez posteljo, proti tlom.

Pozicija mu omogoča tesno oprijet občutek v penisu, medtem ko pritiska na tvojo G-točko. Uu, la, la.

Po predlogi Danielle Kam prevedla Nina Vidrih
Za splet priredila Ana Murn
Fotografije: Getty Images in Unsplash.com/India Tupy

Priporočamo tudi: Bombastičen trik, kako do ženskega orgazma z draženjem bradavičk

Preberi še: "Obožujem, ko mi partner reče ..." (23 stavkov, ki nam polepšajo dan)