S tem preprostim TRIKOM boš prišla do preceeej cenejših letalskih KART (tudi do 100€ ceneje!)

Se ti zdijo letalske karte zadnje čase nekam drage? Potem pri naslednjem brskanju naredi to 👇.

S tem preprostim TRIKOM boš prišla do preceeej cenejših letalskih KART (tudi do 100€ ceneje!) (foto: Profimedia) Profimedia
31. 3. 2023

Letalske družbe in spletna mesta za rezervacije so izboljšali svoj algoritem, tako da lahko ugotovijo, iz katere države rezerviraš let. Zato je iskanje poceni leta težje.

Po preizkušanju več načinov je bilo ugotovljeno, da je najboljši in najhitrejši način za spletno rezervacijo poceni letov uporaba VPN-ja.

Navidezno zasebno omrežje (VPN) prikrije tvoj pravi naslov IP in ti dodeli nov naslov IP glede na lokacijo strežnika, s katerim si se povezala.

Preveri, kako lahko rezerviraš poceni lete z uporabo VPN-jev.

Najlažji in najhitrejši način za poceni lete je uporaba VPN-ja. VPN ti omogoča brskanje po najcenejših letih od kjerkoli na svetu.

Z VPN dobiš dostop do strežnikov v različnih državah, s katerimi se lahko povežeš. Na primer, ko se povežeš s strežnikom v Londonu, boš dobila britanski naslov IP in ta bo spremenil tvojo virtualno lokacijo.

Zdaj, ko obiščeš spletno mesto za rezervacije letov, bo spletno mesto zavedlo, da misli, da poskušaš iskati letalske karte iz Londona.

Tako ne boš dobila dejanskih cen vozovnic na tvojem območju, ampak cene letalskih vozovnic v Združenem kraljestvu.

Ker potovalna spletna mesta ne morejo slediti tvojemu naslovu IP in lokaciji, ne dobijo podatkov, potrebnih za zvišanje cene vozovnice glede na regijo.

Če želiš najti cenejše lete, se lahko povežeš s strežnikom VPN v državah, kot so Indija, Mehika itd.

Leti so dragi v državah z visokim dohodkom, kot so ZDA, Francija in druge

Z VPN lahko tudi primerjaš cene letov z vsega sveta in dobiš najcenejšo ponudbo. Za začetek moraš prenesti VPN v svojo napravo in se prijaviti.

Ko se prijaviš, se poveži s strežnikom, kot je npr. Indija.

Zdaj pa pojdi na spletno mesto za potovanja, kot je Skyscanner in poišči poceni lete.

Tako so npr. leti med Londonom in Seulom veliko cenejši kot bi bili brz VPN-ja. Brez VPN je bil najcenejši let okoli 1077 €. Po povezavi z indijskim strežnikom je bil najcenejši let okoli 987 evrov.

Poleg znižanja cen je na izbiro več možnosti letov z različnimi postanki in letalskimi prevozniki – kar je povzročilo cenejše lete v primerjavi z leti brez VPN-ja.

Preberi še: RECEPT: Kinder Bueno KROGLICE iz le 4 sestavin (in gotove že v 10 minutah)

Priporočamo tudi: Daješ v pomivalni stroj tudi PLASTIČNO posodo? Potem moraš nuuujno vedeti TO!