S Škodo citigo SPORT v tople dni!

Tudi tebe vsako leto, ko se začnejo topli dnevi, vleče na izlet v bližnje in malo manj bližnje kraje? Se poleg tega morda ravno odločaš za novega jeklenega konjička, ki bi bil prave velikosti, ravno prav športen, hkrati pa seveda cosmo ljubek?

28. 3. 2013 | Promocijsko sporočilo

Pri Škodi vedo, na kaj padamo punce, zato so poskrbeli za svež veter na cestah.

Novi Škodin citigo SPORT ima vse, kar si želiš:

  • dovolj prostora za to, da povabiš na izlet tudi prijateljice,
  • če pa se boste vmes ustavile še v šopingu (kar priznajmo si, brez tega punce pač ne moremo), ima prtljažnik več kot dovolj prostora tudi za plen iz trgovin,
  • hkrati pa je citigo SPORT dovolj majhen, da ga boš spravila v še tako majhen parkirni prostor.

Že njegovo ime pove, da gre za športno različico z nižjim podvozjem, zato ne bodi presenečena, če boš med vožnjo vzbujala pozornost tipčkov, še manj pa, če bo najbolj seksi izmed njih hotel prisesti ali ti celo izmakniti ključe.

Trenden tako in drugače

Na voljo je v treh barvah – rdeči, beli in črni, vsakega izmed njih pa krasi tudi črta po sredini pokrova motorja in strehe ter na spodnjem delu vrat, ki je v drugačni barvi kot preostanek avta. Hej, saj natančno bereš Cosmo in veš, da so črte letos zelo 'in', kajne?

Barvna je tudi notranjost tega malega lepotca, odločiš pa se lahko za različico s tremi ali petimi vrati.

Razveselila te bo tudi nizka poraba goriva – tako boš lahko prihranila še za tiste super čevlje, ki si jih ogleduješ že lep čas.

Smo te navdušili, kajne? Na uredništvu se kar ne moremo odločiti, kateri izmed treh lepotcev nam je bolj pisan na kožo.

avto