S Cosmopolitanom v Prešernovo gledališče

V uredništvu Cosmopolitana smo podelili dve vstopnici za ogled predstave Podeželje v Prešernovem gledališču v Kranju.

7. 12. 2006

Vstopnici za predstavo, ki bo na sporedu 11. decembra ob 19.30, prejme Tina Milek iz Ljubljane. Vstopnice lahko prevzame na blagajni 15 minut pred začetkom predstave.

Nagradno vprašanje je bilo: Kdo od igralske ekipe v igri Podeželje uprizarja lik Rebecce? Pravilni odgovor: Vesna Slapar.

Čestitamo!

Zgodba iz podeželja

Podeželje je drama z napeto psihološko zgradbo in zgodbo o zapletenih odnosih med možem, ženo in mlado neznanko, v kateri igrajo Darja Reichman (Corrine), Peter Musevski (Richard) in Vesna Slapar (Rebecca). Gre za sodobno angleško dramo Martina Crimpa. Na začetku igre zdravnik Richard v svojo družinsko hišo pripelje mlado dekle, ki jo je našel nezavestno ob vaški cesti.

Po prvotnem presenečenju njegovo ženo seveda zanima, ali bi mož v hišo pripeljal tudi starega pijanca, če bi ga namesto mladega dekleta našel na cesti. Mož ji zatrjuje, da je bila to pač edina alternativa ter da je bila njegova dolžnost, da dekletu pomaga. Vendar se že v naslednjem prizoru, ko se dekle zbudi, izkaže, da dekle očitno pozna moža in da njen prihod v hišo nikakor ni zgolj posledica naključnega spleta okoliščin.

Ko ženski ostaneta nekaj časa sami, se ženi sum samo še potrdi. Iz prizora v prizor smo priča zmeraj bolj nenavadnim razkritjem, pa tudi odnosi med možem, ženo in neznanko se začnejo zmeraj bolj zapletati …

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri