Rock in sveče za Laro B.

Portal virtualne zabave MyPartyFusion.com ima vsak dan več privržencev, med njimi pa ne manjka niti znanih Slovencev in Slovenk!

6. 6. 2007

Pred dvema tednoma bi se tako lahko v živo - preko spleta - pogovarjala z Laro B, ki zadnje čase v tujini gostuje z gledališčem. Takoj, ko se je vrnila iz Rusije, je na portalu priredila zabavo "Back From Russia", in več kot očitno je bilo, da primorska pevka nadvse obožuje sveče in rock! Nekaj dni kasneje so zabavo priredile tudi Make Up 2.

Iz oči v oči z Jadranko Juras

Mnoga znana imena vse bolj obiskan portal izkoristijo tudi za svojo promocijo, na svoj račun pa najbolj pridejo tisti, ki bi se radi - na štiri oči (oči avatarjev, da ne bo pomote!) - sestali s svojimi najljubšimi glasbeniki. Tako ti na portalu obljubljajo, da boš v bodoče poleg Make Up 2 in Lare B žurala tudi z Jadranko Juras, v kratkem pa se jim bodo pridružili tudi VIP iz drugih držav regije, kot so Dubioza Kolektiv, Euforia, Elemental ter srbska pevka in zmagovalka srbskega Pop Idola Cveta Majtanović.

V družbi slavnih do nagrade

Ali je naval uporabnikov, ki ga je prejšnji teden beležil MyPartyFusion.com posledica prisotnosti znanih Slovencev ali bogate nagrade, je drugo vprašanje. Pomembnejše je, da je bilo v dobrem mesecu dni, odkar obstaja portal, organiziranih že več kot 2.050 zabav, na dan pa ga obišče okoli 2.000 žurerjev in žurerk. Avatarji, nekateri prav domiselni in poskočni, so na zabavah zares neumorni, saj dobro vedo, da na ta način dobivajo prepotrebne točke za zmago. Največ party Fusionov do sedaj ima Denydoom, največjo zabavo pa je organiziral Apyon. Party je trajal več kot 5 ur, udeležilo pa se ga je kar 169 avatarjev in avatark!

Do zaključka tekmovanja, ko bo najboljši nagrajen tako, da bo lahko skupaj s Fusion ekipo in MTV Adrio organiziral svojo lastno zabavo, je še štiri mesece.

Še VIP napovednik:

Vroom

07.06. ob 12.00h

20.06. ob 12.00h

04.07. ob 12.00h

23.08. ob 12.00h

29.08. ob 12.00h

Alya

5. 6.

7. 6.

Cveta Majtanović

7. 6. ob 17.00

Jadranka Juras

3. 6.

23. 6.

25. 6.

Lara B.

11. 6.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri