Red (X-mas) Party: Še zadnja priložnost za VIP Night Out!

Bliža se 15. december, najbolj rdeča sobota v letu, ko bo na Red X-mas Partyju vrtela kopica najbolj priljubljenih didžejev na svetu. Tebi pa dajemo še zadnjo priložnost, da si jo organiziraš kot cosmo noč z najboljšimi prijateljicami! V Cosmo VIP loži seveda.

30. 11. 2012 | Promocijsko sporočilo

V do potankosti okrašeni dvorani bo hkrati potekal tudi ekstravagantni plesni šov na višini, ki bo še dodano popestril nastope mojstrov elektronske glasbe in razgrel večtisočglavo množico.

Da ti bo letošnji Red X-mas Party ostal v še posebej lepem spominu, ti priporočamo, da si ga organiziraš kot cosmo noč z najboljšimi prijateljicami. Na predpraznično decembrsko soboto uživajte v fantastičnem razgledu na izklesana telesa akrobatskih plesalcev, ki so bodo na vrveh in ogromnem lestencu vrteli visoko nad dvorano.

Cosmo ti še zadnjič ponuja ekskluzivni paket!

Paket »Cosmo bejbe na Red X-mas Party«, ki smo ga pripravili prav po tvojem okusu. Ta paket je hkrati tudi najcenejša pot do VIP vstopnice za Red X-mas Party.

V Cosmo loži za štiri osebe se boste počutile kot prijateljice Carrie, Samantha, Miranda in Charlotte iz Seksa v mestu. V paket so vključeni penina in prigrizki, tako da boste imele v elitnem prostoru Dvorane Stožice lahko svojo prav posebno privatno zabavo. Na kateri vam bodo seveda vrteli glasbo najbolj priljubljen didžej na svetu Armin van Buuren, trance legenda Ferry Corsten, pa najbolj vroča house atrakcije Dimitri Vegas & Like Mike, ki v svoje sete vedno zamešata plesne verzije najbolj priljubljenih svetovnih hitov, in ostali zvezdniki elektronske glasbe.

Štiri bestice, ena nepozabna decembrska noč.

Kdo drug kot Cosmopolitan vam še lahko omogoči, da vam na vaši privatki rolajo najboljši didžeji na svetu?

Kako prideš do Cosmo VIP lože?

Ekskluzivni paket »Cosmo bejbe na Red X-mas Party« za Red X-mas Party, ki bo 15. decembra v Dvorani Stožice v Ljubljani, je na voljo v omejeni količini. Ena VIP vstopnica stane 60 evrov, prodajajo pa se le v paketih po štiri vstopnice naenkrat.

VIP vstopnice si lahko Cosmo bejbe rezervirate izključno na naslovu cosmopolitan@blackpony.si