Red (X-mas) Party: Cosmo bejbe si lahko omislite svojo ložo!

Red Party, najbolj dovršena in največja plesna zabava v Sloveniji, se bo 15. decembra vrnila v najbolj zvezdniški zasedbi doslej - gostila bo najbolj priljubljenega didžeja na svetu Armina van Buurena in številne druge vrhunske izvajalce. Da bo bolj pestro, pa te čaka še razvajanje v Cosmo loži!

19. 11. 2012 | Promocijsko sporočilo

Party razvajanje v Cosmo loži

Za Cosmo bejbe so rezervirane prostorne VIP lože, ki bodo urejene prav po vašem okusu. Pričakali vas bodo penina in prigrizki, vse bo urejeno v Cosmo stilu. 

Red X-mas Party je letos več kot plesna zabava, saj bo dodaten šov program prava paša za oči. Iz svoje lože boste imele najboljši razgled na akrobate na vrveh in plesalke v velikih kozarcih.

Ekskluzivni paket »Cosmo bejbe na Red X-mas Party« za Red X-mas Party, ki bo 15. decembra v Areni Stožice, je na voljo v omejeni količini. Ena VIP vstopnica stane 60 evrov, prodajajo pa se le v paketih po štiri vstopnice naenkrat.

Karte si lahko Cosmo bejbe rezervirate izključno na naslovu: cosmopolitan@blackpony.si.

Zvezdniški line-up na Red X-mas Partyju

Toliko svetovnih zvezdnikov elektronske glasbe se v Sloveniji še ni zbralo na kupu. Arminu van Buurenu se bo pridružil še en legendarni trance izvajalec, Ferry Corsten, s katerim sta skupaj ustvarjala tudi že v studiu.

Za nekoliko drugačne ritme bo poskrbela še najbolj vroča house atrakcija, Dimitri Vegas & Like Mike. Dvojec se je proslavil s himno za belgijski megafestival Tomorrowland, sedaj pa ustvarja remikse za največje svetovne izvajalce.

Občinstvo na Red X-mas Partyju bodo ogrevali še nizozemski zvezdnik Mitch Crown in primorska elektro zasedba Ele7en.

Red Party je v Slovenijo v letu dni pripeljal že domala vse vodilne didžeje na svetu. Red X-mas Party se je premierno predstavil lani, ko je na njem vrtel David Guetta. Sledila sta mu še Red Spring Party z Martinom Solveigom in Red Summer Party s Tiëstom, zdaj pa se v velikem slogu vrača božična rdeča zabava – tokrat že druga zapored.

Plesna ekstravaganca iz Ibize

Red Party tokrat presega format plesne zabave. Nastope svetovno znanih imen elektronske glasbe bo namreč popestril poseben šov program, ki bo prava paša za oči. Nad množico glasbenih navdušencev bodo izkušene plesalke in plesalci izvajali akrobacije na trakovih in krogih, v gromozanskih kozarcih pa bodo letošnjemu Red X-mas Partyju dali celo adrenalinski pridih.

Za plesno ekstravaganco bodo poskrbeli izkušeni umetniki, ki so se proslavili že z rednimi nastopi v najbolj kultnih klubih na Ibizi in drugih svetovnih plesno-elektronskih destinacijah. Tokrat bodo seveda odeti v rdečo barvo.