Razkošje užitkov v enem mestu

V hitrem tempu vsakdana, ko se poigravate z mislimi na prihajajoče poletje in škornje, plašče, debele puloverje hitite pospravljati na najvišje police v omari ... ko se na vse pretege trudite pregnati napade spomladanske utrujenosti in v iskrivi želji po najkakovostnejšem izkoristku izborjenega časa samo zase, za svoje telo in duha, narediti maksimalno, je mesto, kjer največje razkošje užitkov in najboljše razvajanje najdete na enem mestu zlata vredno.

Dobrodošli v Vodnem mestu Atlantis!

30. 3. 2018 | Promocijsko sporočilo

Dežela savn in terapij

Naj se vaš dan začne ali konča s savnanjem v notranjem ali zunanjem delu Atlantisove Dežele savn. Najboljše globinsko čiščenje telesa ter zdravilne učinke duha si lahko privoščite v prvem in drugem nadstropju notranjosti dežele, v zunanjem delu pa si lahko večjo imunsko odpornost zagotovite v tematskih savna hiškah zgrajenih iz posebnega polarnega kelo lesa.

7 vrst suhih finskih savn (finska, sanarium, zemeljska, planšarska, rudniška, panoramska ...), 4 vrste parnih turških (parna, blatna, evkaliptus, laconium) in infra rdeče savne ... vse to mamljivo vabi na enem mestu, kjer je vedno tudi še nekaj v zraku.

Vonj po sladkem medu in slastnih mandeljnih, po zdravilni morski soli, po slikovitem in okusov polnem Mediteranu in starodavnih oljkah, po polarnem kelo lesu ter črni čokoladi. V zraku pa je tudi zvok velikega gonga. To so namreč kopeli ter terapije v savnah Vodnega mesta Atlantis.

Razvajanje z masažami in negami

V skrbi za zdravje in vitalnost vsake vaše celice si privoščite še eno razkošje popolnih užitkov - dotike rok maserjev ob pravem času na pravem mestu, popolno sproščenost, potovanje do harmonije telesa in duha ter oživitev življenjske energije. Na enem mestu, v Centru azijskih masaž, lahko izbirate med različnimi tajskimi masažami (tradicionalna, tajska masaža z aromatičnimi olji ali s toplimi zelišči, refleksna masaža stopal, masaža s pilingom ...), indijsko ajurvedsko masažo, tradicionalno kitajsko masažo in drugimi negami iz daljnega vzhoda: azijsko nego obraza in telesa, azijsko pedikura, masažo za nosečnice.

V Atlantisu pa lahko doživite tudi ekstremno sprostitev s kraljevskim razvajanjem stopal z eno in edino Foot Flow terapijo.

Želite še več?

Če vas ne zadovoljijo zdravilni učinki savnanja, sproščujoče masaže in razkošne nege obraza ter telesa, si lahko privoščite še več. Tudi skrbno pripravljene domače, zdravilne napitke ter napitke iz sveže stisnjenih citrusov. Predvsem pa se lahko pridružite, za kar je na pragu toplejših mesecev ravno pravi čas, tudi kateri od skupinskih vadb, zavijete v fitnes kliniko, xBody Fras vadbeni studio, solarij ali frizerski salon.

Vse to na enem mestu – v Vodnem mestu Atlantis. Dobrodošli!