Rada stiskaš mozolje? Potem moraš poznati TOLE!

Stiskanje mozoljev je sicer velik NE, ampak za nekatere je ta postopek izredno sproščujoč, in če si tudi ti med njimi, je morda čas, da si omisliš tole ...

Rada stiskaš mozolje? Potem moraš poznati TOLE! (foto: Profimedia) Profimedia
18. 2. 2018

Dermatologi, zdravniki, strokovnjaki za nego kože in še mnogi drugi ti bodo jasno in glasno povedali, da stiskanje mozoljev ni priporočljivo, kajti s tem lahko na koži pustiš drobne ranice in brazgotine ali pa pride do različnih vnetij.

Če si pri temu res ne moreš pomagati, smo odkrili napravico (oziroma igračo), ki bo zadostila tvoji želji po stiskanju mozoljev, tvoja koža (ali koža tvoje najbližje žrtve) pa bo ostala nedotaknjena.

Pred kratkim so namreč po spletu zaokrožile fotografije igrače z imenom Pop It Pal. Gre za silikonsko ploščico s petnajstimi luknjicami, ki so napolnjene z umetno tekočino, ki ponazarja izcedek pri mozolju (cena: 16,29 EUR). 

 

A post shared by Our Unique Obsessions (@pop_it_pal) on

Billy in Summer Price, iznajditelja produkta, sta na spletni strani, kjer igračko lahko kupiš, zapisala tole:

"Obožujeva to malo ogabno navado, o kateri nihče ne govori. Ja, je najina unikatna obsesija ... in imava občutek, da je tudi tvoja."

Njun produkt je v hipu postal viralen in na Facebook strani sta prejela odlična mnenja uporabnikov, ki so Pop It Pal igrački dodelili povprečno oceno 4,6/5.

Oglej si še video z demonstracijo uporabe TUKAJ.

Kaj meniš ti? So z igračko presegli meje dobrega okusa, ali si izdelek že dodala v košarico? ;)

Foto: Profimedia, Instagram.com/pop_it_pal

Preberi še: Internet je prepričan, da ta torta izgleda kot vagina!

Priporočamo tudi: Nareži limono in jo postavi na nočno omarico – preveri, zakaj!