PUSTNE POSLIKAVE: Z običajnimi ličili do izvirnih poslikav obraza

Nima smisla, da za pusta kupuješ posebna ličila, če jih ne misliš uporabljati tudi čez leto. Z običajnimi ličili lahko prav tako narediš izvirne poslikave obraza. Na pustno soboto bodo lepotne blogerke v veleblagovnici Maxi brezplačno poslikale obraze vsem otrokom.

23. 2. 2017 | Promocijsko sporočilo

Dobrodelna blogerska pustna make-up karavana

Slovenske lepotne blogerk so se odločile nekaj dobrega narediti za svoje okolje in z majhno pozornostjo spodbuditi boljše počutje vseh. Za pusta bodo otroke iz ranljivejših skupin razveselile z brezplačnimi poslikavami. To so v preteklih letih že izvajale v Mladinskem Domu Malči Beličeve in Azilnem domu v Ljubljani in ker so bili otroci zelo veseli, one pa so se imele lepo, letos akcijo širijo na vso Slovenijo.

Kje vse po Sloveniji se bo ustavila dobrodelna blogerska make-up karava preveri TUKAJ.

Pustno dogajanje v Maxi-ju v Ljubljani

V okviru projekta Dobrodelna pustna karavana lepotnih blogerk, pod pokroviteljstvom ItStyle poteka ličenje tudi v Ljubljani v Maxiju v soboto, 25.2. med 9. In 13. Uro.

Blagovnica Maxi bo v času od 21. do 28. februarja zaživela v znamenju ČRNO BELE PUSTNE REDUTE. Vabijo te k obujanju te ljubljanske tradicije.

Enostavne pustne maske z običajnimi ličili

Nekaj predlogov za enostavne pustne maske iz vsakdanjih ličil, ki jih lahko uporabiš tudi ti doma.

Pri spodnjih poslikavah so blogerke uporabile ličila znamke ItStyle, ker ponujajo pester izbor ličil in tudi v neobičajnih barvah (npr. črno in temno modro šminko); šminke-flomastre, bleščice, močno pigmentriana kremna senčila …, ker so cenovno res ugodna.

Na voljo so na oddelku kozmetike v blagovnici Maxi.

Sodeluj v nagradni igri itStyle

V soboto 25. 2. te blagovna znamka itStyle vabi, da preveriš njihovo Facebook stran ItStyle Slovenija, kjer bodo podelili lepe nagrade v njihovi pustni nagradni igri.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri