Punce, čas je za norčije!

Saj veš, kakšen je april, mesec, ki ni ne pomladni marec in ne zaljubljeni maj. Je pa ravno pravšnji, da ušpičiš kakšno neumnost.

18. 4. 2013

Zakaj norčije?

Ker so super stvar

Če boš nekoga potegnila za nos, boš z malo akcije popestrila vsakdanjo rutino, zraven pa boš še malce kreativna, kar bo spodbudilo produktivnost tudi pri  drugih opravilih.

Pa tudi malce seksi

Vsakdanje šale so del DNK-ja vsakega fanta – več ko jih boš imela na zalogi, raje te bo imel. So pomemben del vsakega razmerja, zato se potrudi, da ga vsake toliko tudi ti nasmejiš.

Službene šale

Preden se jih lotiš, razmisli, kakšna je oseba, ki jo želiš potegniti za nos, in ali obstaja verjetnost, da ti bo zelo zamerila. Prav tako ni dobro, da se delaš norca iz šefa ali nadrejenih, ki imajo potem občutek, da si jih želela užaliti. Skratka, bodi previdna!

Norčije na tvoj račun

Tudi če se počutiš ponižano ali jezno, tega nikar ne priznaj. Raje se nas­mehni in v glavi pripravi scenarij za sladko maščevanje, nato pa takoj, ko se vzdušje malce pomiri, udari nazaj!

Pripravila: Manca Čampa

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri