Prva svečka za Podarimo.si

Mineva leto dni odkar sta študenta Miha Jereb in Anže Šuštar v sodelovanju s Slovensko Karitas na splet lansirala daritveni oglasnik Podarimo.si - spletno mesto namenjeno izključno darovanju.

18. 3. 2008

Spletno mesto dobrih del

Miha in Anže si v teh dneh z navdušenjem ogledujeta statistike portala Podarimo.si.

V letu dni je portal obiskalo 30 tisoč različnih obiskovalcev, ki so naredili preko 9 milijonov ogledov strani in objavili skoraj 9000 oglasov.

V enem letu je bilo tako preko portala podarjenih preko 90 sedežnih garnitur, 80 pralnih strojev, 40 hladilnikov, 30 zamrzovalnih skrinj, 230 postelj, 60 otroških vozičkov, 6 sobnih koles, 12 bolj ali manj voznih avtomobilov in preko 1200 malih živali. Najbolj želeni predmeti, kot so pralni stroji in kuhinjski elementi, so bili na portalu prisotni le nekaj minut.

Trenutek za dobro misel

Naj ob tej priliki voščimo spletnemu daritvenemu oglasniku ob njegovem 1. rojstnem dnevu in mu zaželimo, da se mu z vsakim novim letom delovanja obisk spletne strani najmanj potroji!

Vse najboljše!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri