Spoznajte zaveznike projekta Hud job!

Poučne izzive bodo praktikantom s svojo vizijo in naborom ponudbe omogočili sponzorski partnerji.

Spoznajte zaveznike projekta Hud job! (foto: Shutterstock) Shutterstock
1. 6. 2020

Cosmopolitan je v svoje vrste povabil nove sodelavce, ki bodo kot novinarji pripravniki ustvarjali spletne in multimedijske vsebine, skladne s trendi in celostno podobo ene najbolj prepoznavnih medijskih blagovnih znamk. Pod njenim okriljem bodo izbranci začeli pisati začetek svoje nove karierne poti.

HudJob! že sedmo leto zapored predstavlja edinstveno karierno priložnost za posameznike s kreativno žilico za snovanje idej in domiselnih tematik, ki bodo pritegnile naše bralce in sledilce na spletnih platformah. V letošnji ediciji dekletom in fantom s sanjami o delu na ustvarjalnem področju spletnega novinarstva omogočamo deljenje navdiha in izražanje skritih notranjih potencialov.

Več o projektu TUKAJ.

Spoznaj zaveznike naših pripravnikov:

1. Zavarovalnica Triglav

Zavarovalnica Triglav je zvest podpornik pripravniškega projekta že od prve različice pred sedmimi leti. S posluhom za mlade, ki strumno korakajo odraslosti naproti, skrbno bdijo nad njimi in njihovimi življenjskimi preizkušnjami. Si vedela, da lahko postopek zavarovanja zate predstavlja povsem enostaven projekt, oddaljen le klik stran?

Na njihovi s pestro ponudbo obogateni spletni strani lahko poskrbiš za zavarovanje različnih oblik mobilnosti in si omogočiš varne in brezskrbne poti na cesti, mirna pa si lahko tudi med šviganjem s prstom po zemljevidu in raziskovanju sveta na popotovanjih. Cosmo namig: svoj najbližji krog prijateljic lahko na klepet povabiš v digitalni center Triglav Lab, v katerem boste lahko prek virtualnih simulatorjev potešile radovednost in željo po adrenalinu.

2. Telemach

Svet zabave, izkušnje na vseh mobilnih napravah in dostopnost storitev so v današnji dobi nepogrešljivi elementi, ki poleg odzivnosti in cene ključno vplivajo na številne tvoje nakupne odločitve.

V poplavi izbire mobilnih operaterjev naj ti na pomoč priskoči podatek, da družba Telemach med telekomunikacijskimi operaterji na podlagi raziskav pri nas ponuja najboljšo uporabniško izkušnjo; najbolj prodajan paket VEČ bo poskrbel za tvoje zahteve in ti komunikacijo z bližnjimi naredil preprosto dostopno, na vseh napravah doma in na poti.

3. Avto Aktiv

Te srbijo prsti, da bi kupila novega jeklenega konjička, ki bi postal tvoj nepogrešljivi spremljevalec pri osvajanju novih poti? Podjetje Avto Aktiv, trgovec z vozili, pod svojim okriljem ponuja modele znamk BMW, BMW i, MINI, Suzuki, Toyota, Jaguar in Land Rover.

V njihovih salonih te bo pozdravila motivirana ekipa sodelavcev in ti predstavila prvorazredne storitve za dostopno ceno. Lahko si povsem brezskrbna – s korektnim odnosom bodo prisluhnili tvojim željam, analizirali potrebe, se jim poskušali čim bolj prilagoditi in najti najboljšo rešitev. Če si pripravljena zakorakati novim mobilnim izzivom naproti, se še danes zapelji do ljubljanskega BTC-ja v salon vozil Mini, kjer lahko prelistaš časopis v mini kavarni, srkneš skodelico mini kave in izbereš novega lepotca na štirih kolesih.

Fotografije: Promocijsko Gradivo, Žiga Intihar

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri